Minden platformon ugyanúgy fog kinézni a Crysis 2

  • Írta: InGen
  • 2010. március 31.
  • Érdekesség
Link másolása
A Crytek meglepő nyilatkozatot tett a minap: habár az első Crysis célja az volt, hogy kitolja a grafika technikai határait a PC-n, a második rész ugyanúgy fog kinézni mindenhol.
A Crytek meglepő nyilatkozatot tett a minap: az első Crysisszel ki akarták tolni a technikai határokat, megmutatni, mi az a maximum, amit ki lehet hozni egy ilyen jól skálázható motorból. Elmondásuk szerint ez sikerült is, hiszen a játékot a mai napig használják grafikuskártyák teszteléséhez.


Cevat Yerli, a Crytek ügyvezető igazgatója azonban elmondta, a folytatással már egészen más célokat fektettek le maguk elé. Egyrészt az utóbbi pár évben nagyon sok energiát fordítottak az engine optimalizálására, és az olyan fejlesztőeszközökre, mint a LiveCreate, vagy a What You See is What You Play, amelyek segítségével minden platformon egyszerre látják a készülő anyagot. Ezeknek köszönhetően a Crytek szerint az új Crysis minden platformon ugyanúgy fog kinézni, s ebbe beletartozik a PC is.
55.
55.
megalonagyix
54#125k, mivel ennyi volt a mienk. A nextgen konzol meg megfizethetetlen :) (vagy a current genre gondolsz?)
54.
54.
Yami
#53: Akkor most számold ki menyi pénz kell egy olyan PC-hez ami fullHD-ben, max grafikán viszi a legújabb játékokat és azt, hogy menyiért kapsz egy next-gen konzolt.
53.
53.
megalonagyix
51#2 újamon meg tudom számolni hány full hd játék van konzolokon.. az összeset együttvéve.
52.
52.
X-Master
#51: Igen, leht, de nem jellemző
51.
51.
Csorep
konzolon is lehet full hd.... nemkell ennyire isteníte a pc-t-.-
50.
50.
dareal
#49: bele sem merek gondolni! tegnap óta ezzel fekszem, ezzel kelek! :)

BK 3D, caaaanttt wwaaaaaaaaiiiiiit :D

már csak a hangot kell dolby-ban szórni. tényleg, BK IMAX? :D
49.
49.
Dcrysis02
#48: Láthatnám Magdi anyust leesni a lépcsőn 3D-ben? :O

47.
47.
X-Master
#43: Ebben igazad van, csak amikor azért tesznek tönkre egy játékot, mert konzolokon is jól kell futnia az számomra elfogadhatatlan. Egyébként nekem is van otthon X360, mert az exkluzív címek jók rajt, meg már nagyon idegesített hogy bizonyos játékoknak vagy az egyik, vagy a másik rész nem jelenik meg PC-re, és ha mondjuk rajongója vagyok egy sorozatnak, kénytelen vagyok konzolt is tartani. Ez olyan, mintha a Barátok Köztöt az 5ezredik résztől csak Blu-ray-en lehetne megnézni. Mocskos üzletpolitika ez.

Meg az is rohadt idegesítő amikor BOX-ra jön egy játék, megveszed, aztán 1 év múlva jön PC-re is sokkal jobb változatban. Inkább legyen több X360 exkluzív cím, de ha egy játék évekig gépen (is) ment, pl. CoD, akkor nehogymá ne adják ki minden részét PC-re.
46.
46.
NereusLaceee
#17: hja én úgy értettem, hogy kevésbé kell agyon turbóznom a gépet :)
45.
45.
Davidhux
Olyan jó grafikát mint PC-n olyat konzolon sose fogsz elérni.
44.
44.
Dcrysis02
#39: InGen rosszul fordított. Megesik.
43.
43.
ppgabesz
#42: ja de mostmár ne mígy van. mostmár nem az játszik, akinek véletlenül ficcen a gép. hane az aki szeretne. Konzolt azért találták ki hogy átsz vele. míg a pc t Nem elsősorban ezért.ez olyan mintha szidnám a telefongyártókat, mert miattuk halt meg a gameboy. szemetek...
42.
42.
X-Master
Nehogy !!! A Crysis lényege pont a gyönyörű grafika. Nehogy elkúrják a konzolok miatt. Akkor inkább nem is kellett volna konzolokra is megcsinálni. Pont a lényeg veszik el. De ha kiderül hogy tárgyakat se lehet majd dobálni, mert azt is kiveszik a KONZOLOS OPTIMALIZÁCIÓ miatt, és egy akkora trágyát csinálnak belűle mint a CoJ Bound in Blood, akkor csak bukjanak bele. Azt is rohadt jól megcsinálták. Se DX10, se tárgydobálás, csak a nagy visszafejlődés. Ha itt is ez lesz, elmehetnek a búsba, és nem fogom megvenni.

Ez az, tegyék csak tönkre a PC-s játékpiacot!!! Amióta van X360, azóta van ez az egész, hogy szarnak megcsinálni normálisan a játékokat PC-re. Régen ilyen nem volt, akkor a PC volt az alap, és a jövő mozgatórugója, nem a behatárolt képességű konzolok.
41.
41.
Auchen
Magyarul ez azt jelenti, hogy rondább lesz a kettő PC-n mint az első. :D

Hogy nézne már ki ugyanugy csak meg kell nézni egy összehasonlító videót, onnan le lehet szűrni, hogy a CE3 konzolon ugyanolyan mint a CE2 medium beállításokon.
40.
40.
Mathia$
#37: platinumshop a legjobb,legmegbízhatóbb és a legolcsóbb ott kell nézni venni. ;) ott a 250gb-os ps3 kerül 72ezerbe ajándék aranyozott HDMI kábellel.
39.
39.
lxdc
Hát nem, olvassátok el ezt a cikket a Gamestar-on. Pont hogy nem ugyanúgy, hanem minden platformból a maximumot hozza ki a Crysis 2. Ott van amit Cevat Yerli mondott.

(Bocsi hogy más oldalt "reklámozok")
37.
37.
Yagami Light
35: Na most én néztem egy oldalt. Az arcade: 44990 Ft

Az elite + 2 db játékszoftverrel: 63990 Ft.



A PS3 Slim pedig 70990 Ft
37.
37.
drat576
nem izgat a dolog mert nem tetszett az első rész, de ha a kedvenc játékom folytatásáról lenne szó, akkor lehet, hogy egy kicsit pipa lennék...
35.
35.
ÁÁÁÁ nálunk szarbiában az xbox kb 67ezer FT ps3 pedig 115e FT.

Játékok 15-től 21ezer FT-ig vannak.
35.
35.
Mortician
#35: Melyik 67 ezer? Arcade? Nem semmi árak vannak...
34.
34.
Mortician
#33: Platinumshop, Konzolok szervíze, Konzolvilág stb. Mindegyik 43 ezer alatt árulja. Konzolvilágban most 40 ezer.
32.
32.
gogolbordello2
#28: ja ha jó a játékmenet akkor azért a grafika nem annyira lényeges,szerintem már az előzőnek is remek grafikája volt,de ez csak jobb lehet
31.
31.
Mortician
#30: Számlával, 2+1 év garanciával 43 ezer...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...