Kiállításról akarta ellopni a még készülő játékot

  • Írta: fojesz
  • 2010. március 31.
  • Érdekesség
Link másolása
Azt hittem, az élő pókerverseny kifosztásánál nevetségesebb bűncselekményről nem hallok majd, azonban a PAX-en történtek meggyőztek ennek az ellenkezőjéről.
Azt hittem, az élő pókerverseny kifosztásánál nevetségesebb bűncselekményről nem fogok hallani, azonban a PAX-en történtek meggyőztek ennek az ellenkezőjéről.

Ugrás a galériához

Új játékon dolgoznak a hányattatott sorsú Six Days in Fallujah fejlesztői: a Breach egy taktikai lövölde lesz, PC-re és Xbox 360-ra. Az Atomic Gamesnél örültek a hétvégi Penny Arcade Expo Eastnek - a kis naivak -, hiszen végre lehetőségük nyílt, hogy a nagyközönségnek is bemutassák az új játékot, ám a kiállítás történései nem várt fordulatot vettek.

Egy fiatal srác megpróbálta ellopni a megjelenés előtt álló Breach kódját; a laptopját rácsatlakoztatta az egyik kiállított Xbox 360-ra, majd egy kalózkörökben jól ismert szoftver segítségével kezdte el letölteni a játékot. A tolvajt ugyan már a helyszínen lefülelték, ő viszont elvegyült a tömegben. Az Atomic elnöke, Peter Tamte szerint nagyon szigorúan veszik az ilyen ügyeket, mert a hadseregnek és különféle hírszerző szervezeteknek is dolgoznak.

A tettest végül elkapták még azelőtt, hogy a játék az interneten kötött volna ki - négy órát töltött börtönben, a számítógépeit és feltört konzoljait lefoglalták a hatóságok. A fiú - a neve Justin D. May, mint később kiderült - azzal védekezett, hogy egyszerűen csak az internetre akart csatlakozni - mindezt úgy, hogy egyébként a kiállításon ingyenes Wi-Fi hozzáférés járt minden résztvevőnek.

D. Mayt 250 dollárnál nagyobb értékű tárgy ellopásával és lopott tárgyak kereskedésével vádolják, de nem jelent meg a ma reggeli tárgyalásán, pedig reggel még látták a Live-on Modern Warfare 2-zni (biztos neki is tetszik a Stimulus Package) - amikor kapcsolatba lépett volna vele valaki, azonnal kijelentkezett. Ha elkapják, pénzbírság és legfeljebb öt év börtönbüntetés vár rá.

23.
23.
szoby
Ebből új játékot lehetne csinálni. Justin D. MAY CRY címmel! Először Sam Fisher féle lopakodás azután egy kis Leisure suit larry féle akció homó közegben, majd befejezésképpen egy Scofield féle szabadulás. Tovább még nem gondoltam.. :D
22.
22.
Slik
#18: lehet igazad van, de azért én sajnálom :D



#21: ez tényleg nagyon nagy xD gondolta úgyis börtönbe kerül legalább utolsó óráiba szórakozhat egy kcsit
21.
21.
triplet
ATYAÚRISTEN:DDDDDDDD

5 évet kaphat de ő azér nyugottan MW2-zik:D Respect bazzeg, RESPECTxDDDDDDDDDD
20.
20.
NereusLaceee
#19: Ha 4 órát tölt előz-be akkor még nem rakják be a fegyencek közé :D
19.
19.
adriano28
hehehe szoptad MAY !!:D:D

azé egy cseppet sajnálom a srácot, hogy egy gém miatt lesz köcsög, sőt már sztem az is , mert már 4 órát volt börtönbe . 4 óra pedig bőven elég hogy megbasszák vagy 10 en
18.
18.
plczhenrik
Miért nem védekezett azzal, hogy csak a grafikán akart javítani, azért akarta ellopni:))



Slik: ezt ne úgy vegyük, hogy egy hülye kis játék miatt, lehet volt olyan kapcsolatrendszere, hogy el tudta volna adni a forráskódot akár dollárszázerekért is, ki tudja, ez egy bűncselekmény, van aki Lottózót rabol ki, van aki bankautomatákat lop, kocsit, stb, ez is ugyan ilyen és ez szerint fogják bűntetni is, ez így van rendjén!
17.
17.
Mathia$
#16: majd szülei leteszik az óvadékot xD
16.
16.
Slik
Szegény srác 5 év börtön a seggbekúrásokkal együtt csak egy hülye kis játék miatt :(
13.
13.
joati
Ezt a Gamet ellopni ? Ez nagyon ratyi Ps2-es szint , na de biztos megérte.
12.
12.
bzsp
11.
11.
Ecneb
Nekem az a gyanúm, hogy kamu az egész...csak még nagyobb hírnevet akartak keríteni a játéknak.
8.
8.
cross56
nekem egyébként tetszik a játék, bár a grafikán még van mit javítani, csak általában ezeket sosem javítják ki... mer tpl egy demo-t kipróbálok kicsit rondább grafikával és a teljes játéknak is ugyanaz.
6.
6.
Raam989
Én helyben kivégeztem volna.
5.
5.
Mortician
"[...] azzal védekezett, hogy egyszerűen csak az internetre akart csatlakozni [...]"

Komolyan azt gondolta, hogy ezt bárki is elhiszi? :D
4.
4.
Skullman
Annyira nem lesz ez jó játék. Mindegy szerintem ezt nem így kellett volna megoldania. Pont valamelyik nap néztem a Spektrumon, hogy hogy lehet észrevétlenül szoftvert lopni ilyen módszerrel.
3.
3.
killzone2
Idióta. Hát ezt beszívta kegyetlenül. XD
1.
1.
wildláma
szánalom a köbön vagy mégnagyobb hányadoson :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...