Mozgásban a Metroid: Other M

  • Írta: fojesz
  • 2010. március 31.
  • Videó
Link másolása
Az új Metroid a Wii idei felhozatalának egyik legsúlyosabb címe lesz: a minap érkezett róla egy több, mint kétperces előzetes, benne iszonyatos mennyiségű gameplay-jel.
Az új Metroid a Wii idei felhozatalának egyik legsúlyosabb címe lesz: a minap érkezett róla egy több, mint kétperces előzetes, benne iszonyatos mennyiségű gameplay-jel.



Az Other M baromi gyors lesz, rengeteg akciót kapunk majd, ez már a trailerből is érezhető. Még intenzívebbnek tűnik a játék, amiért sűrűn fogunk nézőpontot váltani: egyszer hátulról figyeljük Samust, máskor FPS nézetbe váltunk, olykor pedig oldalról figyeljük majd az eseményeket.

A játék producere, Yoshio Sakamoto szerint Samus az új részben sokkal vonzóbbnak és emberibbnek tűnik majd, ez pedig jórészt a fejlesztéshez újonnan csatlakozott Team Ninja stúdiójának köszönhető. Sakamoto azt is elmondta: a Nintendo, a D-Rockets és a Team Ninja között tökéletes csapatmunka, ennek eredménye lesz új Metroid. Az Other M Amerikába már június végén megérkezik, nekünk sajnos szeptember 24-ig kell rá várnunk.

Tartsátok nyitva a szemeteket, ha minden igaz, még ma este új trailer jelenik meg a Super Mario Galaxy folytatásáról is, ami a Wii egy másik sikervárományos címe lesz az idén: Miyamoto mester is elismerte, hogy a 2010-es év nagyon fog tetszeni a Nintendo-rajongóknak, hiszen lesz új Metroid, Mario, Zelda és Pikmin is, ami egyébként tényleg komoly élénkítő lehet a kissé ellaposodott Wii-felhozatalnak.
14.
14.
gogolbordello2
#13: lesz szó a játékról is vagy csak tibisan baromságairól beszélünk? nekem speciel nem tetszik ez a játék
13.
13.
tibisan
#12: beindult a 4órás műszak , vagy mi a helyzet csávó ?

fizet neked valaki hogy itt vagy a semmiért ?

mert akkor lökd már rá a számlámra a fizetésed .

kicsit se szégyen ám, de nem ég az arcod ?

12.
12.
fojesz
Nagyon a szívedre vetted ezt az egészet, ahogy látom. :P
11.
11.
tibisan
aztán még 2 hír...nemtudom ma csak úgy röpködnek a hírek , pedig csak 13:32 , azt tele van cikkekket a hirek rovat, igaz ????

final fantasy XIV első gameplay video : http://news.vgchartz.com/news.php?id=7646
mario galaxy 2 ujabb video és képek : http://news.vgchartz.com/news.php?id=7645
de biztos lesz ma még érdemleges hír vagy cikk az én bunkó paraszt stílusom nélkül is
10.
10.
tibisan
http://news.vgchartz.com/news.php?id=7643
ha valakit érdekel , fent vannak már a Conduit 2 első képjei, hogy wii excusív 2010-es game..

de hát ez nem hír , így 13:13 kor 1.jén... mert annyi mindenről írtak

már az urak a mai hírekbe...

na mindegy , linkelje a címet akit érdekel...

még jó , hogy a kommenbe lehet hírt közölni..
9.
9.
Scoo
#8: Na ja. Gondolom az ilyen hírekkel nem tudtok mit kezdeni:

Jön az új Metroid és van mostmár vidi is hozzá! Ütős cucc lesz. Nézzétek meg a videót és meglátjátok milyen zsírkirály! Akció, pörgés. Külső és belső nézet adhatunk majd a rosszak arcába, jeaah!

:D

8.
8.
mephi
Ez egy remek kis játék lesz, tetszik nagyon ;)



tibisan: A stílus maga az ember. Ha maga lennél az atyaúristen, akkor sem foglalkoznék az általad beküldött anyagokkal, ha ilyen stílusban érkezik... Ja és ha "koccolsz" innen nem állok az utadba :)
7.
7.
Scoo
Nagyon várós az új Metroid. Már alig várom, hogy leporoljam miatta a Wii-m.



tibisan: ha Wii hírekre vágysz menj máshova, mivel a GK-n csak nagyon ritkán vannak Wii-s hírek. Emiatt felesleges panaszkodni, változni nem igen fog, mivel nincs a szerkesztőknek Nintendo masinájuk.

Az összes Wii rajongónak ajánlom himiru oldalát aki csak Wii-vel foglalkozik:

http://himiru.hu
6.
6.
tibisan
#4: nem arrol a pár sorról szól a történet te birka.

nem nekem kéne dobálnom a engem és szerintem mást is érdeklő story-t, írni róla meg pláne, nem fizet érte nekem senki...

akinek meg ezt a munkája az tesz az egészre, lusta cikket írni egy hírből..

én csak a adtam a tippet, miből kéne hírt lehozni....nem cikk volt, csak egy füles.. de úgylátszik ami nem NATAL az már nem is hír
5.
5.
Raam989
Behugyoztam. Kell egy Wii...
4.
4.
pjoco
Na istenem bele ne halj már, mert a híredet nem rakták ki! Hihetetlen hogy milyen emberek vannak!
3.
3.
fojesz
#2: Pont azért nem került ki a híred, mert ott is ugyanilyen stílusban írtál. Nem kell megsértődni, elég normálisan kommunikálni.
2.
2.
tibisan
üzenem a tisztelt atyaúristen cikkszerkesztő uraknak, hogy sz-rját össze magukat ..

2 hete már tudja a világ hogy jön a conduit 2 , beirtam én is már 2x hogy le kéne hozni a hírt , de azóta se reagált rá egy kopter writter se...

most kérdem én ennyire nincs hírértéke a dolognak ?? vagy mi a sz-r van , amit gondoltok arról írjátok ?? mert koccolok akkor innen is.

amúgy benyőgte a high voltage, minden rendben grinder ügyben , fps marad a drága wii-re, csak tettek egy kis marvel alliance -os kitérőt a hd konzolokra.

1.
1.
I
Szerintem hasonlít a hunters-re. De akárhogy is nézem, nekem jobban tetszett a 3. része. Mintha a vége felé meta ridley-t láttam volna.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...