Teljes albumokkal jön a Green Day: Rock Band?

  • Írta: fojesz
  • 2010. március 31.
  • Pletyka
Link másolása
Bár a hivatalos dallista még nem ismert, internetes áruházak hirdetései alapján már tudunk találgatni, hogy milyen nóták kerülhetnek a Green Day: Rock Bandbe.
Bár a hivatalos dallista még nem ismert, internetes áruházak hirdetései alapján már tudunk találgatni, hogy milyen nóták kerülhetnek a Green Day: Rock Bandbe.

Ugrás a galériához

A Play.com legutóbbi hirdetése szerint az 1994-es Dookie és a 2005-ös American Idiot címet viselő lemezek teljes egészében helyet kapnak majd az új Rock Band korongján, sőt amennyiben importáljuk a játékba a 21st Century Breakdown hat - külön letölthető - nótáját, akkor a banda legutóbbi albuma is a miénk lehet.

Gyors fejszámolás után ez összesen 39 dalt jelent, a hivatalos bejelentésben anno 47 darabot ígértek: azt is hallottuk, hogy a Brain Stew és a Jaded (Insomniac), illetve a Hitchin' a Ride (Nimrod) is játszhatók lesznek, így már majdnem össze is raktuk a teljes tracklistet. Persze mindez csak találgatás és pletykákon alapul, a fejlesztők mindössze annyit árultak el, hogy a Green Day történetének legmeghatározóbb albumai kerülnek majd be az új Rock Bandbe.

4.
4.
Kyuubi
Helyes, a Dookie a legjobb lemezük. Bár a Green Day nem adott ki sok albumot, szerintem belekerülhetne az összes úgy ahogy van.
3.
3.
Punker
A kerplunk volt a jó lemezük.
2.
2.
szajoli
Jaja nekem is . Egyszer el juttattam egy haveromhoz azóta ő is imádja , nagy fan gyűjti a posztereket stb szegény ha ezt megtudja :(
1.
1.
Szajolihoher
kedvenc bandám :D csak kár hogy nem lessz pcre :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...