Ingyenesen játszható a Transport Tycoon

  • Írta: fojesz
  • 2010. április 1.
  • Letöltés
Link másolása
Ki ne emlékezne a Transport Tycoon Deluxe című klasszikusra? Chris Sawyer remekműve a mai napig az egyik legjobb menedzser-játék, ideje hát nosztalgiázni egy picit!
Ki ne emlékezne a Transport Tycoon Deluxe című klasszikusra? Chris Sawyer remekműve a mai napig az egyik legjobb menedzser-játék, ideje hát nosztalgiázni egy picit!

Szabi, a Gamekapocs technikai fenegyereke szólt, hogy megjelent az OpenTTD 1.0-s verziója. Az OpenTTD Chris Sawyer klasszikusának ingyenes, nyílt forráskódú utánzata, ami számos bővítménnyel és extrával (többek között hatvannégyszer nagyobb térképekkel és 255 fős multiplayerrel) várja a játékosokat, ráadásul tökéletesen fut a legújabb operációs rendszereken is. Letölteni a hivatalos honlapról tudjátok.

13.
13.
bitbandita
És azok a zenék benne...iszonyat profi. Emlékszem, amikor a SB16 után upgradeltem egy Gravis Ultrasound Max-ra. Az állam koppant olyat bazz... a gyenge fm szintézis és sokol-rádiós hang után olyan volt, mintha egy jazz zenekar játszaná a dalokat, élőben.
12.
12.
bitbandita
Ezzel mennyit játszottam anno, UramIsten....
10.
10.
fojesz
Simán letöltöd, aztán telepítésnél felajánlja, hogy magától szedje-e le a Transport Tycoon fájlokat a netről vagy pedig berakod te a cd-det, feltelepíted őket.
7.
7.
Hunszi
nem értem h miért nem csinálnak egy újabb részt belőle
6.
6.
MadDragon
#3: Már nem szükséges hozzá a TTDlx, de ha van akkor használhatod a régi grafikát meg hangokat.
5.
5.
Csokolade
ha igen #3 akkor keressetek azt hiszem a "Thor ttd"re azt hiszem az jó hozzá (magyar)
3.
3.
Trishtan
Gondolom szólok, hogy az OpenTDD magát a játékot nem tartalmazza, azt külön kell beszerezni különféle abandonware oldalakról.
2.
2.
Keeeellll!!! Imádom!!! Éjjel-nappal kockultam vele annó. :D
1.
1.
dareal
épp ma néztem én is, reméltem, hogy nem áprilisi tréfa :D

legjobb tycoon játék!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...