Kojima nélkül nem lehetne ilyen jó a Castlevania

  • Írta: InGen
  • 2010. április 9.
  • Érdekesség
Link másolása
A spanyol Mercury Steam szerint Kojima és csapata nélkül közel sem lenne olyan jó az új Castlevania. A japánok rengeteget segítenek a játék fejlesztésében.
A spanyol Mercury Steam szerint Kojima és csapata nélkül közel sem lenne olyan jó az új Castlevania. Dave Cox, a játék producere szerint szorosan együttműködnek a japán stúdióval, s azok számos módon segítik őket, főleg tapasztalataikkal.

Azonban érdekes módon, Kojima-san is úgy érzi, sokat tanulhat a Mercury Steam srácaitól: "A legmeglepőbb dolog számomra az volt, amikor Kojima azt mondta, a Mercury Steam segíthet neki tanulni a játékfejlesztéssel kapcsolatban" -tette hozzá Cox.

"Ez nagyon jellemző Kojima úrra: mindig nagyon segítőkész, és folyamatosan igyekszik fejleszteni magát. Az, hogy egy olyan valaki segít nekünk a Castlevania fejlesztésében, mint ő, egy egyszeri alkalom az életben, s nagyon hálásak vagyunk érte."
6.
6.
Mathia$
hehe, kojima a játékok királya, kíváncsi vok mi az a titkos project amit már elég régóta titkol.
5.
5.
Takuma Sato
Már várom eléggé régóta figyelemmel követem azt a játékot, nos föleg, hogy Kojima ikeze is benne van akkor tuti ütös gamma lesz.

ÁÁÁÁÁÁÁÁá csupa csupa jó gémek lesznek idén föleg a nekem tetszetős stílusban

3.
3.
naruto88
#1: meg is érdemli, kemény arc
2.
2.
Ca$h
#1: Talán nem véletlenül!
1.
1.
Slik
nagyon nyalják a seggét Kojinak :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...