Leállították a Battlefront Online fejlesztését

  • Írta: fojesz
  • 2010. április 10.
  • Pletyka
Link másolása
Pletykákból tudtunk róla, be sem mutatták hivatalosan, de lehet nem is fogják: a Star Wars: Battlefront Online fejlesztői ideiglenes leépítések miatt kénytelenek feladni a projektet.
Pletykákból tudtunk róla, be sem mutatták hivatalosan, de lehet nem is fogják: a Star Wars: Battlefront Online fejlesztői ideiglenes leépítések miatt kénytelenek feladni a projektet.



A Star Wars: Battlefront III állapota ismeretlen (a pletykák szerint egyszer készül, egyszer meg nem), az is előfordulhat, hogy a Battlefront Online néven pletykált projekt töltötte volna be a régóta várt folytatás szerepét. A játékot állítólag az új SOCOM-epizódokat is jegyző Slant Six Games fejlesztette, ám mint utóbb kiderült, a csapatnál történt ideiglenes leépítések akkorára morzsolták a brigádot, hogy "muszáj volt egy jelenlegi projektjüket [valószínűleg a Battlefrontot - szerk.] feladniuk" - ezt már Brian Thalken, a csapat vezetője mondta a GameSpotnak. Állítása szerint idővel, a csapat újbóli kibővítése után visszatérnek rá. A Battlefront Online még az idei év végén megjelent volna.
5.
5.
Kocsis92
#3 miért? sose mondták ki egyenesen h készül, sose tolták el a megjelenést..
4.
4.
Icedax
KÁR pedig nagyon jó a játék
3.
3.
Tharathiel
Duke Nukem szagot érzek...xD=(
1.
1.
abydos
Nem tudom miért van ilyen hatalmas nagy felhajtás a Battlefront körül, miért nincsen egyetlen egy cég sem, aki ha elkezdi, be tudná fejezni. Az egyik legtöbb pénzt hozó Star Wars sorozat, tényleg nem értem, hogy ez a szerencsétlen játék miért nem készülhet el soha :( De amelyik cégnek eddig köze volt a Battlefronthoz, vagy megszünt, vagy eltűnt, vagy beolvadt másba, vagy leépítések vannak ott. Tán átkozott a sorozat vagy mi?



Rebellionnak hála, legalább PSP-n és DS-en él a sorozat...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...