Új Silent Hill játék készül nagykonzolokra

  • Írta: InGen
  • 2010. április 11.
  • Hír
A Konami bejelentette, hogy már javában fejlesztés alatt áll egy új Silent Hill epizód, kizárólag az újgenerációs konzolokra. Vajon sikerül kirántani a gödörből a sorozatot?
A Konami bejelentette, hogy már javában fejlesztés alatt áll egy új Silent Hill epizód, kizárólag az újgenerációs konzolokra. S valószínűleg ez lesz a Gamekapocs történetének legrövidebb híre, mert ennél többet nem tudunk, még a fejlesztőcsapat kiléte sem biztos.


További információkat az E3-on fogunk kapni, játék pedig valószínűleg az idei ünnepi szezonban jelenik majd meg, PS3 és Xbox360 konzolokra.
17.
trulyxy
nem xbox720 :D

amugy xbox 2 lett volna de nem lehetett az mert a playstation a ps3nal tart és xbox3 se lehetett mert akkor holvan a 2,és kitalálták hogy akkor xbox360 és hozzá tették azt amit ppgabesz leirt.

joideig nemlesz uj box hiszen csak most jön a natal szóval minimum 2 évig nemlesz uj xbox,sok van még a gépbe
16.
ppgabesz
#13: Temiről beszélsz? Behozni? Mst nyilatkoztak 1-2-hete, hogy még egy jó ideig nem lesz generációváltás, mert az xbox is még csak most kapja a natalt, meg jönnek a 3d játékok. mit gondolsz miért van hogy még a Gears 3at is 360ra fejlesztik. egyébként sztem Marhára nem 720 lesz, mert a 360 logikus volt mivel az volt a koncepció hogy végre egy olyan HD konzol ami 5.1es hanggal medialehetőségekkel, online-al, betölti az egész nappalit, és így körbevesz ia játékost, ráadásul teljeskörű szolgáltatást nyújt a live segítségével. ezért lett xboxból xbox 360. de 720??? akkor már inkádd XBOX4D vagy nem tom
15.
#10: nekem se tetszett, hoki volt :D

1,2 volt a legjobb
14.
trulyxy
honnan veszitek hogy a következő xboxnak (ami nem mostanában fog jönni) hogy xbox720 lesz a neve?:D:D

nem az lesz.
13.
tronlegacy
Szerintem egyébként x720 , ha az lesz a neve elöbb jön mint a ps4 , mert a ps3 elég skat tud ahhoz , hogy a ps4 majd újat tudjun mutani fizikailag is, egyenlőre még az xboxnak is bekell hozni a ps-t.
12.
Bins
#11: mit nem értesz ezen? Gaben X egy gyökér:D
10.
drakecsaj
Végre ezt is megértük! Remélem jobb lesz mint az 5. rész... :) Most biztos utálni fogtok, de nekem az egyáltalán nem tetszett :D
9.
Mortician
#8: Jó elhisszük, hogy hülye vagy, de most már elkussolhatsz.
8.
Gaben X
#7: szeretnéd mi bullshit.tudod mi lesz niga?még fátok sem lesz nem hogy egy új silent hill !!!
7.
Razielhu
jó is lesz, nemrég toltam ki nosztalgiából újra a Silent Hill 2-t és 3-at :D

valószínűleg a 4-et és 5-öt is ki fogom még, mert karácsonyig nem bírom ki SH nélkül. Szeretném ha ez lenne a fa alatt idén :D
5.
Slik
"Nagy Xbox 360 exkluzív bejelentések hamarosan" ez azt hiszem hír ennél rövidebb :P
5.
Slik
ez a hír (Nagy Xbox 360 exkluzív bejelentések hamarosan) rövidebb szerintem ezt akartam :D
4.
DonCougar
Hát én kiváncsian várom, sztem biztos vétel lesz.
3.
HorvathD
#1: Nem hiszem hogy lesznek (2-3 éven belül) új konzolok.Elég nagy szinten vannak most és most kijön a Natal meg a Move amibe elég nagy lóvéjuk lesz.

+ az Xboxnak túl nagy az internet lehetősége,hogy feladja.
2.
Bins
Jólesz remélem a legutóbbi psp-s SH-ből átvesznek néhány dolgot ebbe is:)#1: amíg nincs újabb ennél ez új marad:) még ha egy nap lenne a köv kiadásáig akkor is aznap még ez lenne az új generáció:D meg ne vedd olyan biztosra h ps4 meg x720 lesz a nevük. az újaknak:)
1.
thelegendary
újgeneráció lassan már a ps4 és a x720.....

Óvatosan ezzek a jelzővel! :D

De várom, nagyon!

A Shattered igazi esemény volt a horror játék történelemben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...