Egyre biztosabb, hogy rezegni fog a Nintendo 3DS

  • Írta: fojesz
  • 2010. április 13.
  • Pletyka
Link másolása
A múltkori pletykákat erősíti meg egy minap felfedezett szabadalmi dokumentum, mely szerint a Nintendo rezgő motort helyezhet majd valamelyik kézikonzoljába.
A múltkori pletykákat erősíti meg egy minap felfedezett szabadalmi dokumentum, mely szerint a Nintendo rezgő motort helyezhet majd valamelyik kézikonzoljába.



Apróságnak tűnik, de a Sony képes volt új kontrollert piacra dobni a Sixaxis után, mert az nem rezgett - röviden így született meg a DualShock 3. Úgy látszik, a Nintendo is jópofának tartja a rezgő funkciót, mert rövid időn belül ez már a második szabadalmi dokumentum, amiben ott figyel a kis motor, ami a tervek szerint megmozgatná a kezünkben is a konzolt (a képen a 66-os számot viselő karika jelzi a helyét). A legtöbben azt tippelik, hogy először a 3DS-be kerül be ez a lehetőség (erre több korábbi pletyka is utalt), de ez nyilván nem fog kiderülni júniusig, amikor is az E3-on bemutatják a gépet a nagyközönség előtt.
4.
4.
zola2000
Szerintem sem olyan nagy szám a rezgés, de ha konektor közelben fogok játszani a 3DSemmel, akkor biztos bekapcsolom.
3.
3.
Knodros
Hát szerintem nem sokan vannak úgy vele,hogy inkább játszanak fél órát rezegve,mint hármat rezgés nélkül,de végülis ők tudják.
2.
2.
DonCougar
Hát nem tom sztem az ilyen hordozható kézikonzolokba felesleges a rezgés funkció, de ez csak az én véleményem.:)
1.
1.
Mathia$
dejó rájöttek ők is hogy milyen fontos :) remélem hamarosan kapunk pontos műszaki leírást.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...