Oroszországban havidíjas lesz a Starcraft II

  • Írta: fojesz
  • 2010. április 14.
  • Érdekesség
Az oroszok máshogy fizetnek majd a Starcraft II többjátékos módjáért, ráadásul némi megkötést is fognak kapni - egyelőre nem tudni, hogy ez másokat is érint-e majd.
Az oroszok máshogy fizetnek majd a Starcraft II többjátékos módjáért, ráadásul némi megkötést is fognak kapni - egyelőre nem tudni, hogy ez másokat is érint-e majd.Az oroszok állítólag jobban szeretnek havidíjat fizetni, ezért ők más szisztéma szerint játszhatnak majd a Starcraft II multijával. Maga a játék olcsóbb lesz, 999 rubelért (25 euróért) vehetik majd meg a dobozos változatot a rajongók, viszont cserébe csak egy évig játszhatnak ingyen a többjátékos móddal, ráadásul kizárólag egymással, a többi európai játékostól el lesznek zárva. Lesz egy másik verzió is, ez feleannyiba kerül majd, viszont csak 120 napig biztosít ingyen multizást.

Ha lejár a határidő, a játékosoknak havidíjat kell fizetniük az online játékért - az előfizetés összege nem ismert, a szóbeszéd szerint 3 euró körüli díjról lehet szó. Ha minden igaz, az oroszok számára is elérhető lesz az európai kötetlenség: vásárlás után - állítólag 30 euróért - frissíthetik a játékukat havidíjmentes változattá, s így ráadásul bárkivel összemérhetik az erejüket. Egyelőre nem tudni, hogy más országokat is érinteni fog-e ez az üzletpolitika, a Blizzard egyedül azt jelentette ki, hogy Lengyelországban biztosan nem lesz ehhez hasonló.
10.
Slik
Inkább a modorukon törnék ennyit a fejüket :)
9.
Killerbee
#8: Az oroszok jó matekosok, biztos szeretnek kalkulálgatni :)
8.
Mathia$
#3: ez jó xD

#4: azért mert megszokták a kommunizmust :DAm sztem túl bonyolult ez a rendszer, nem lenne elég ha havidíjas lenne vagy egszer megveszed?
7.
megalonagyix
lol ez még jobban megéri nekik... 3 euró díj? lol, az még 1000 forint sincs.
6.
PGab
nap is elég rá, negyed annyiért...Bocsánat, a két részletért.
5.
PGab
Kalkuláld bele, hogy alapból a bolti ár csak fele annyi és 1 év ingyen játék. Ha feltételezem magamról, hogy 1 év alatt úgyis megunom, akkor simán jó. Szerintem jó lenne, ha hazánkban is lehetne ilyet választani.

A másik, hogy ha tudom, hogy nem vagyok nagy játékos és ez be is igazolódik, ergó nem lesz túl sok sikerem a játékban (vagy még hamarabb ráunok, esetleg nem is tetszik), akkor meg a 120
4.
watto
Jobban szeretnek fizetni, mint ingyen online játszani. :D
3.
Dentis 360
"Az oroszok állítólag jobban szeretnek havidíjat fizetni"

Ezeknek tényleg agyukra ment a hideg meg a sok vodka!

Nem kell hozzá sok ész,hogy pár hónap és máris a pénztárcád ellen dolgozol.
2.
Scoo
Ha április elseje lenne azt mondanám, hogy ez vicc. Elég gáz.
1.
_Tappancs_
Ezt nem értem.. Miért kell a multiért fizetni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...