20 órányi játékidőt ígér az új Castlevania

  • Írta: InGen
  • 2010. április 15.
  • Hír
Link másolása
Egyre nagyobb a felhajtás az új Castlevania körül. A Kojima segítségével készülő játék visszaállíthatja a sorozat renoméját, amiben határozottan segít a sok játékidő.
Egyre nagyobb a felhajtás az új Castlevania körül. A Kojima segítségével készülő játék visszaállíthatja a sorozat renoméját, és új színt vihet a szériába -legalábbis a fejlesztők szerint.

A producer, David Cox elmondása szerint minden korábbi Castlevania anyagnál változatosabb lesz a Lords of Shadow. Nem csak egy nagy kastélyban kalandozhatunk, hanem havas és esős vidékeken, mocsarakban. A játék legalább 50 pályát vonultat fel, melyek mindegyike erősen különböző lesz mind környezetben, mint hangulatban. Amellett, hogy igyekeznek megtartani a klasszikus Castlevania elemeket, azért kibővítik a repertoárt frankó akció/kaland elemekkel és erős platform részekkel. Mindebből pedig igyekeznek kihozni legalább 15-20 óra játékidőt, ami alapján a Lords of Shadow akár vetekedhet a God of War 2-vel is.
9.
9.
Mathia$
Kojima a király! a játék is jó lesz!
8.
8.
Giga0509
Eddig nem hallottam róla,most megnéztem a trailert és rohadt jól néz ki!



Mindenképpen kell! :D
7.
7.
Killerbee
#6: Castlevenia-ból sok rész van. '86 óta létezik :)
6.
6.
Takuma Sato
Hát szinte mindenhol ugy olvastam erről a játékról, mintha készült volna elözö részei is de én azokról nem hallotam. De ez iszonyatosan megfogott és már nagyon nagyon várom, biztos ütös lesz.
5.
5.
Batri
#4: engem is érdekel, de nem vagyok az a tipus, aki csak úgy értelmetlenül commentel... felesleges beirni, hogy "Énis várom"
4.
4.
InGen
Kár, hogy a GK stábon kívül ezek szerint senkit nem érdekel ez a játék, bár nem ez lenne az első eset :)
3.
3.
Ca$h
Én is nagyon várom, a trailer rögtön meg is győzött róla, hogy ez nekem KELL! Hát még mikor meghallottam Kojima nevét...
2.
2.
InGen
#1: Szintén. Imádom a sorozatot, sok reményem van ebben a játékban.
1.
1.
Chocho
Ha van akciójáték, amit nagyon várok, akkor ez az. Remélem, meg tudnak felelni az elvárásoknak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...