Bioshock MMO játék készítését pletykálják

  • Írta: InGen
  • 2010. április 15.
  • Pletyka
Link másolása
Régóta pletykálják már, hogy a 2K Games belevágna egy Bioshock-világon alapuló MMO játék fejlesztésébe. A Rapture jó alapot adna a műfajhoz.
Régóta pletykálják már, hogy a 2K Games belevágna egy Bioshock-világon alapuló MMO játék fejlesztésébe. Konkrétan legelőször 2008-ban került felszínre egy hír, miszerint hamarosan elkezdik az előkészületeket, ám azóta sem hallottunk semmit a project felől.


Most új pletykák kerültek a felszínre, s ismét arról van szó, hogy a 2K Games át szeretné ültetni a Rapture világát az MMO műfajába, de továbbra sem tudunk semmi biztosat. Szerintetek frankó lenne egy Bioshock Online?
7.
7.
Moldren
#6: belőled is árad az értelem
6.
6.
pepsus
5: haggyad szegenyt. fejre ejtettek kis nyomorult hegy trollat a szulei gyerek koraba es az emiatt bekövetkezett indentitas zavar miatt forum trollnak hiszi magat de abbol is a szarabbik fajta aki csak vergödik es beszologat. 1: szerinte se abbol se ebböl ne csinaljanak mmot. Szerintem csak elbasszak vele a jatek szeriakat.
5.
5.
Mortician
#2: A második részben már multi is volt, te nagyon tájékozott...
4.
4.
Terawatt
3. Én már elkezdtem fejleszteni ;) :D
3.
3.
dareal
imádom az mmo játékokat, de az kész, hogy most már mindenből mmo-t akarnak (persze, jó pénztárca vastagító, ez tény).

passziánsz mmo mikor lesz?
2.
2.
Davidhux
Multit basznak csinálni?
1.
1.
megalonagyix
Nach. Miért pont ebből? Tipikusan single-player játék.. Én inkább egy Rainbow Six - Ghost Recont látnék szívesen mmo-ban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...