Újra mozgásban az EA Sports MMA

  • Írta: tjames
  • 2010. április 20.
  • Hír
Link másolása
A tegnapelőtti képek után végre valahára újra mozgóképpel jelentkezik az Electronic Arts idén év végén megjelenő bunyós játéka, az MMA - kemény menet lesz!
A tegnapelőtti képek után végre valahára újra mozgóképpel jelentkezik az Electronic Arts idén év végén megjelenő bunyós játéka, az MMA.


Igaz, elég nyúlfarknyi a videó, de ha a benne látott kamerabeállítások ingame kameraszögek, akkor már dobtak egy hatalmasat az élményfaktoron! Az embernek olyan érzése van, mintha ott lenne harmadikként a ringben. A szívem inkább az MMA felé húz a UFC-vel szemben, de hogy melyik lesz a jobb, azt valójában akkor fogjuk megtudni, mikor mindkettő irányítását megízleljük. Addig maradnak az ehhez hasonló figyelemfelkeltő videók, s marad utánuk a még nagyobb várakozás.
7.
7.
wildláma
nem rossz, szépnek szép, de közel se élethű még. annyira látszik hogy mű. egyszerűen nem dobom el az állam amikor pl leviszi a földre, mert olyan hogy az auráját fogja/üti-rúgja, nem magát a csávót
6.
6.
tjames
Na úgy látom a böfikézésre mindenki ugrott. Remek :)
4.
4.
gyerecske
Azért a mozgáson még van mit javítani, kíváncsian várom ki lesz a győztes ufc vs mma.

böffff
3.
3.
kinderbalu
jónak tűnik:) kíváncsi vagyok nagyon, milyen lesz! ufc annyira nem jött be a demo alapján, meg a pixelvéren voltam kiakadva:D az még mindig vicces... ja és böff
1.
1.
tjames
Mi ez az érdektelenség? Legalább annyit mondjatok hogy

böffff
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...