A Rózsaszín Párduc film előzetes

Link másolása

Igen fogós kérdéshez érkezett el az amerikai filmgyártás. Képesek lesznek-e betölteni egy olyan szinész óriás helyét, mint Peter Sellers? Erre a kérdésre a Rózsaszín Párduc című klasszikus alkotásnak a feldolgozása adja az indokot. Ki ne ismerné a lökött francia Clouseu felügyelőt, a nem kisebb mértékben lökött segédjét, Cato-t, no és a világhírű Henri Mancini komponálta filmzenét? Talán nincs is olyan, kinek ezek ismeretlenek lennének!

 

Éppen ezért is volt nagyon merész húzas a filmhez hozzányúlni. Peter Sellers anno valami félelmetesen nagy komikusi képességeinek köszönhetően világsikert ért el ezzel a filmsorozattal, de most, vajon helyére léphet-e más? A kérdésekre nemsokára meg is kapjuk a válaszokat, méghozzá nem kisebb egyénektől, mint Steve Martin és Jean Reno! Előbbi mint Jacques Clouseou felügyelő, utóbbi pedig mint társa, Ponton, főnöküket pedig Kevin Kline alakítja.

 

Három, általam és gondolom a világon sokak által tisztelt és nagybecsben lévő színészek, kiknek helyt kell állniuk egy klasszikus alkotással szemben, ami rettentően nagy kihivás lehetett számukra. Hogy ez mennyire sikerült, azt kis mértékben el is dönthetitek, ha megnézitek a film előzetesét, amit erre találtok!

6.
6.
badguy
neki jobban állna a ragasztott bajusz? :)
5.
5.
Daks
4.
4.
Myko Alto
Ha nem Steve Martin, akkor kI Daks ecsém?
3.
3.
Daks
ehh steve martin nagyon nem tetszik hogy foszerepet kapott... raadasul az osz hajahoz a fekete ragasztott mubajusz nagyon szarul all.. :(
2.
2.
Myko Alto
A tariler után azt kell mondjam, nem egy peter sellers, az igaz, de ha elvonatkoztatunk tőle, akkor még lehet jó is!
1.
1.
badguy
szerintem a közelében sem lesz az eredetinek. :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...