A Gyűrűk Ura Online alkotóit is megvette a Warner

  • Írta: fojesz
  • 2010. április 21.
  • Biznisz
Link másolása
Továbberősíti piaci pozícióját a Warner Bros., a minap felvásárolták a The Lord of the Rings Online fejlesztőit, a Turbine-t. Az akvizíció több szempontból is előnyös lesz.
Továbberősíti piaci pozícióját a Warner Bros., a minap felvásárolták a The Lord of the Rings Online fejlesztőit, a Turbine-t. Az akvizíció több szempontból is előnyös lesz.

Ugrás a galériához

A Gyűrűk Ura Online-ról és a Dungeons & Dragons Online-ról ismert csapat bekebelezésének komoly stratégiai jelentősége van, hiszen így a Warner Bros. Entertainment kezébe került az összes Gyűrűk Ura jog: nemrég visszavették az Electronic Artstól a filmek licenszét, mostantól pedig a könyvek alapján is ők készíthetnek játékokat.

És ez még semmi. "A Turbine híres az online játékairól és kiadói szakértelméről, ami lehetővé teszi, hogy új online termékeket dobjunk piacra és új, innovatív módszerekkel tudjunk kommunikálni a játékosokkal" - mondta Kevin Tsujihara, a vállalat elnöke. A Warner így várhatóan jobban meg tudja majd vetni a lábát az MMO-játékok piacán, és még inkább erősíteni tud az óriáskiadók között. A cég mögött olyan csapatok sorakoznak fel még, mint a Traveller's Tales, a Snowblind Studios, a Midway és a Rocksteady.

9.
9.
adikas
Nem akarok belemeni mert itt nem díjazák,de könnyű azon személyekről véleményt mondani akik a rendszer termékeként születek és táplálják magukba a valóságtól egyre távolabbi dolgokat.
8.
8.
_Tappancs_
"Jó" kis példaképeid vannak adikas..

Hitler, Wittmann...l
6.
6.
adikas
Remélem lesz egy jó kis BFME 3 is.

Bár valaki tudna tanácsot adni mert minden játék megy emiat nem is akarom lecserélni de bfme egyik kedvencem és valamért nem megy,valaki tudna rá modot?
6.
6.
adikas
Ja elfelejtetem irni valszeg mi miat win7 van
5.
5.
adikas
A war of the ring ki késziti?Ugye nem állították le?
4.
4.
The Lone Drow
DnD online szerintem megérdemelt volna több fejlesztést. Én nagyon szeretek vele játszani. Szerintem remek üzletet kötött a Warner.
3.
3.
Ecneb
:D:D Bármit is gyártanak, legyen ingyenes és akkor sok magyar fog játszani vele!
2.
2.
triplet
Édes Istenem hogy én mennyit játszottam abban a 2 hétben a triallal:)

6-kor felkeltem este 11-kor abbahagytam:) Aztán sajnos a trial lejárt, és annyi. Viszont most újra letöltöm és... lvl40-ig meg sem állok:)
1.
1.
Davidhux
Hát mittudnék ehez mondani? Üzlet az egész. Vegye is meg remélem jótcsinálnak. Meha szarabblesz akkor rábasztak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...