Prince of Persia - a kastély ostroma

  • Írta: tjames
  • 2010. április 22.
  • Hír
Link másolása
Emberek, Prince of Persia-fanok, ezt látni kell! A The Forgotten Sands más, mint elődje, hál'isten visszatértünk a régi herceghez. A most látható videó egyszerűen gyönyörű!
Emberek, Prince of Persia-fanok, ezt látni kell! A The Forgotten Sands más, mint elődje, hál'isten visszatértünk a régi herceghez. A most látható videó egyszerűen gyönyörű!


Kicsit talán pókemberesedett a herceg, de biztos erre is lesz valami varázslatos magyarázat: a korábban megszokott két-három lépésnyi falfutás helyett, most függőlegesen is hat métereket tud felfutni hősünk - ettől persze jó látványos lesz az egész. A folyamatosan változó pálya viszont brilliáns! Kár, hogy a megölt ellenfelek egy másodperc alatt eltűnnek, de végtére is élőhalottak vagy mi... Ez nagyon picit azért zavarta a szememet, de tényleg, keresni kell a hibát, mert magától nem látni. Azt hiszem, be lehet karikázni május 18-át a naptárban, a Ubi játéka ugyanis akkor jelenik meg.




66.
66.
caleb007
Ja tényleg sokkal dinamikusabban festett a régi részekben. Azokban nem akadt meg a muzdulatsor, ha nekifutásból kezdtük a falon futást, de ez tökre megáll, és felpattan 90 fokban a falra. Na jó lesz ez még attól!
65.
65.
sss
Macifasznak totál igaza van tul darabos
64.
64.
Macifasz
#63: Tisztában vagyok vele, hogy fizikailag képtelenség azt véghez vinni, amit a herceg csinál, ennyire azért ne nézz hülyíének. Az zavar, hogy itt túl darabos, már-már gépies a mozgása, szemben a korábbi részekkel, ahol sokkal simábban, ritmusosabban csinálta ezeket a trükköket. Az, hogy nem reális, az alap.;-)
63.
63.
Killerbee
#54: Mivel a WW előtt vagyunk, biztos még nem tanult FreeFormFightingot :D
62.
62.
doomSbloom
#60: én semmit nem láttam, ami reálissá tette volna. eleve ott van a falon futás, az össze vissza ugrándozások. hülyeség az ilyesmibe bele kötni...
61.
61.
Márk 1999
Szerintem nagyon király lesz:)

59.
59.
Macifasz
#59: Ott még is jobb, élethűbb volt a mozgás, mint itt.;-)
59.
59.
Macifasz
#55: Ez így is van, de ez még nem egyenlő azzal, hogy akkor a fanok vakon szeretni fogják. Várom, de ez a vidi most kicsit elvette a kedvemet.
58.
58.
doomSbloom
ezaz, szóljátok le a játék realitását. végül is az előző részek pont a valóságot tükrözték. istenem...
57.
57.
sss
uristen de gááááz. ezt kine adjátok haza vágjátok totál a prince hangulatát
56.
56.
FreeKatana
Kicsit Jake-re hasonlít inkább ez a pofa. Má' csak nem...

Ez a pókemberes, hamis ugrabugra meg kicsit lehangoló. Nekifutásból átugorná a várfalat. Meg egyébként is kicsit mű mozgása van. Na majd meglássuk mindenesetre várom a megjelenést.
54.
54.
oliveer
Aki szerette a Persia előző részeit , az ezt is szeretni fogja....Ilyen lesz beleszólásunk nincs...
53.
53.
Macifasz
Háááááááááááát nem tudom. Olyan, mintha a nyugdíjasok otthonában folyna a csihipuhi. Amire rászánja magát az ellenfél, hogy üssön, addigra már lenyírtam 20 társát és körbefutottam a vidéket. Meg egyébként is, elég lassú felfogásúnak tűntek. A mozgás se az igazi, ahogy a falon futás előtt felugrik a falra...ehhh. És a harcrendszer? Ez alapján visszabutították a Sands of Time szintjére, ahol maximum 4 kombót lehetett alkalmazi szemben a Warrior Within és a The Two Thrones 20-25-jével. Persze ha majd az elemek is bekerülnek a képbe biztos nagyob aratást lehet végezni, de ez a 3 videó nagyon sovánka.

Plusz furcsának tartottam a semmiből jövő tüzes nyílzáport, aminek semmi jelentősége, hiszen a videó alapján el nem találhat, de tanubizonyságot tesz arról, hogy egy seregnyi íjász üres kőfalakat akar nyílvesszővel szétlőni.

Sebaj, a remény hal meg utoljára, nem szeretnék csalódni.
52.
52.
sQr`
Engem egy kicsit a Sand of Timera emlékeztet és ez már jelent annyi előnyt számára hogy csöppet így látatlanba is szeressem. : ]
51.
51.
Capo
#48: akkor meg nem kell komentelni.

wolf sejtettem, hogy neked lesz válaszod a kommentemre, és igazad van nincs sok külömbség.akkor azt mondom, hogy vasalt hajú emo-s hercegünk lesz.ha ettől jobban alszol :D
47.
47.
adriano28
#39: nem volt kedvem elolvasni xd
45.
45.
Mathia$
Áhh végre megint méltó lesz a PoP az első részhez!!! nagyon bejön!
44.
44.
The Lone Drow
#43: A trailerekbe, amik szerintem ezt a pályát mutatták be, azokban homokszörnyek voltak, de lehet én vagyok a hülye.
43.
43.
Raam989
#41: Lesz, frankó 2D-s oldalnézetes ugrabugra. Elég jónak tűnt eddig a videók alapján.
41.
41.
The Lone Drow
#40: Akkor nem írtam hülyeséget jóelőbb :).



OFF: Celebet olvastam caleb helyett :D
41.
41.
princeps27
#38 a WW ben is voltak homokszörnyek és véreztek, és szerintem a videóban emberek voltak, (hagyomány szerint) ha homokszörnyek lennének kapnánk a megölésükért homokot
39.
39.
caleb007
Az ugrás és amikor a talajról elkezd falon futni, az nekem kicsit furán néz ki, valahogy a régi részek animációja dinamikusabb volt. A grafika nagyon tetszik, a harcrendszerből meg szerintem nem sokat lehet ezen a pályán látni, hiszen elvileg fejlődésrendszere lesz a játéknak, tehát valószínűleg az elején még jóformán semmit nem tud a herceg. Az arca meg hát... nem olyan mint a régi részekben, de szerencsére a nőket kedvelem, szóval nem nagyon zavar, hogy csúnyácska. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...