Hétfőn élesítik a Steam új verzióját

  • Írta: fojesz
  • 2010. április 22.
  • Megjelenés
Link másolása
A felújított Steam bétája már hónapok óta elérhető, a végleges változat pedig hétfőn érkezik. Lesz más Steam-újdonság is a hónapban, hiszen jön a Mac-es verzió is.
A felújított Steam bétája már hónapok óta elérhető, a végleges változat pedig hétfőn érkezik. Lesz más Steam-újdonság is a hónapban, hiszen jön a Mac-es verzió is.

Április 26-án, hétfőn egészen átalakul a Steam, a vadonat új verzió szebb és könnyebben kezelhető lett. A felújítás során a fejlesztők a közösségre koncentráltak, így például még nagyobb szerepet kapnak majd az achievementek és könnyebben tudjuk majd megnézni, hogy mivel játszanak a haverok éppen.



Lesz más Steam-újdonság is a hónapban, hiszen régóta tudjuk, hogy még áprilisban bemutatkozhat a Mac-es verzió, természetesen immár a megújult külsővel. Erről a változatról szivárgott ki most egy felvétel, ahol öt percig láthatjuk mozgásban az Apple gépére írt Steamet.
10.
10.
Extol
Kíváncsi vagyok milyen lesz, habár régóta Steamos vagyok, méig sem tudom mi az a Steam Achievement. Annyit tudok hogy bizonyos játékokhoz jár, de hogy mire való arról gőzöm sincs
9.
9.
meridarider
nekem is tetszett az uj dizájn egy baj volt vele hogy a CS nem indult el:)

megakadt a connectingnél vicces volt de zserencsére javították
8.
8.
Ragnarök
Jajj istenem, amikor az elején megláttam, hogy a Steam elkezd csatlakozni a szerverre, azt hittem hogy az 5:12-es videóból 5 perc a connecting lesz. :'DDD
7.
7.
gergely6
Nekem is tökéletesen megfelelt a régi...főleg hogy már megszoktam.
6.
6.
pjoco
hmm nekem régivel sincs semmi bajom! :D
5.
5.
laca009
3 elég volt egy sort átírni a betükészlet configjában és már jóvolt . kéne forumot olvasni.
4.
4.
Giga0509
2.
2.
Giga0509
A beta jó.Csak játékból nem mindig jön be a friends rész.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...