Háromféle kiadást kap a Halo: Reach

  • Írta: fojesz
  • 2010. április 23.
  • Bejelentés
Link másolása
Ahogy a Halo 3, úgy a Halo: Reach is három különböző kiadásban lesz kapható: a standard változat mellett egy Limited és egy Legendary Edition is beszerezhető majd.
Ahogy a Halo 3, úgy a Halo: Reach is három különböző kiadásban lesz kapható: a standard változat mellett egy Limited és egy Legendary Edition is beszerezhető majd.

 

A legolcsóbb nyilván a standard kiadás lesz, ez 60 dollárba, egy átlagos játék árába kerül majd, de csak a játékot tartalmazza, extrákat nem. A limitált csomag 80 dollárba fáj, ONI dobozban érkezik, és jár hozzá majd egy spéci Covenant Elite-páncélzat a játék multijához, illetve egy könyv, benne néhány érdekes naplórészlettel és dokumentummal. A Legendary Editionért 150 dollárt kérnek majd, tartalmazni fogja a Limited pakk minden ajándékát, emellett egy 10 hüvelykes műanyag szobor is jár hozzá, amit McFarlane Toys készített a Noble Teamről. Mindez menő UNSC-s csomagolásban érkezik, s megbújik benne még egy kód is, amivel a Spartanok kapnak egy ráadás effektet a páncéljukra.

A Halo: Reach ősszel fog megjelenni, a Bungie pedig láthatóan rajong az új projektért: elmondásuk szerint bár ez lesz az utolsó Halo-játékuk egy jó ideig, de egyben a legjobb is, így várhatóan a Microsofttól is megkapnak majd minden támogatást, már ami a marketinget illeti. A Halo: Reach tartalmi része már készen van, a srácok most teljes gőzzel a május 3-án induló bétára koncentrálnak, ami reményeik szerint rekordot dönt majd, hiszen várhatóan 3 millióan fogják kipróbálni a játék korai változatát az első napon. A játékról érkezett egy fejlesztői videonapló is, amely az Invasion módot mutatja be, ezt fent láthatjátok, illetve kaptunk egy 3D-s screenshotot is, ezt pedig az alsó linken keresztül érhetitek el.

Megnézem azt a 3D-s screenshotot

13.
13.
bzsp
már nagyon várom:)

(ki nem)
12.
12.
Batri
11.
11.
viktorvizi
10.
10.
MadDragon
#7: Pontosabban az oni japán szó, ami annyit jelent: démon, gonosz szellem vagy hasonló.
9.
9.
Raam989
#8: Én oni demon néven hallom mindenhol, innen gondoltam, hogy valami démon fajta... :D
8.
8.
Batri
#7: mindkettőtöknek igaza van, létezik ONI játék, viszont nem démont, hanem ördögöt jelent^^
7.
7.
Raam989
#3: Az oni egy japán démon fajta. Vagy valami ilyesmi. :)
6.
6.
K.G.
Élvezetesnek tűnik. Az eddigi Halok számomra nem voltak élvezetesek. Ez kicsit darkosabb, nincs Chief és a multi sem tűnik olyan káosznak.
5.
5.
gamerplayer
a 2. csávó úgy néz ki, mint cobra 11 böl a Hartmutt...XD nade most komolyan, ahogy megláttam az ugrott be..XD



egypként a játék jól fest
4.
4.
Alienji
Az ONI itt ezt jelenti: Office of Naval Intelligence
3.
3.
MadDragon
Ja amúgy az ONI egy verekedős TPS volt szintén a Bungie-tól.
2.
2.
MadDragon
Minek vették át a "hátulról kivégezlek azonnal, de nagyon lassan" módszert. AvP-ben se jött be, itt is azt látom az 1. percben, hogy kialakul egy kisebb libasor, mert mire lemegy egy embernek a kivégzés animáció, addigra őt kapják el hátulról. :P
1.
1.
Oliver S96
150 dolcsi az mennyi itthon? lehet beruházok egybe :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...