Frank Westet minden játékba!

  • Írta: fojesz
  • 2010. április 28.
  • Érdekesség
Link másolása
Seth Killian, a Capcom munkatársa szerint a játékosok imádják a Dead Rising Frank Westjét, így nem véletlen, hogy a kolléga egyre több játékban teszi tiszteletét.
Seth Killian, a Capcom közösségi menedzsere szerint a játékosok imádják a Dead Rising főhősét, Frank Westet, így nem véletlen, hogy a kolléga egyre több játékban teszi tiszteletét.

Ugrás a galériához

A Dead Rising főszereplőjéről nemrég derült ki, hogy a Lost Planet 2-ben is nyomulhatunk majd vele a kooperatív kalandjaink során, legutóbb pedig a szintén zombikat hadát felvonultató Left 4 Dead 2-ben és a Tatsunoko vs. Capcomban találkozhatott vele a nagyérdemű - és még nincs vége. Killian szerint a Capcom japán részlege végre felfogta, hogy nyugaton imádják Westet, így a jövőben megpróbálják a lehető legtöbb címbe betolni, mint vendégszereplő. Bár vicces módon, a Dead Rising folytatásában már nem ő a főhős, a közelgő Marvel vs. Capcom 3-ban szívesen felpofoznánk vele néhány nyálas szuperhőst.

11.
11.
pjoco
Én ezeket találtam a falra írva:

Plants Vs Zombies nagyon poén! :D"Otis: Out of film. No helicopters. Zombies too fast. Not going to make it. Frank West." - Dead Rising"Went to save my dog. If not back in 15 minutes, drop everything and come save me. Nicole." - Dawn of the Dead (2004)"Roger, went to the mall. - Francine" - Dawn of the Dead (1978)"Ed is king of the zombies" - Shaun of the Dead"Come to me if you want M60 - Crazy Dave" - Plants vs. Zombies"Repent. The end is extremely ****king nigh" - 28 Days Later
10.
10.
pjoco
Igen lesz pc-re is! Ami király!!!!!! :D
9.
9.
adriano28
na akkor most a dead risinget kiadják pcre is ?
8.
8.
Mortician
#7: Nem véletlenül szól az üzenet Otis-nak. A Dead Rising-ban Otis volt a karbantartó csávó, aki rádión zaklatta Frank-et, ha túlélőt vagy valami rendellenességet vett észre a valamelyik monitoron.
7.
7.
jasminepdm
megtaláltam a játékba de lehet hogy ö csak egy átlagos személyre gondoltak a játékbalétezik amerikába ilyen név több is
6.
6.
gynorbi
Szegény Frank West, nem lehet unalams élete:D egyszer zombik, aztán szuperhősök:D
5.
5.
M3rcy
#2: a nemrég megjelent passing DLC-ben található falon hagyott egy üzenetet: http://cache.gawkerassets.com/assets/images/9/2010/04/passing_02.jpg
4.
4.
Merchard
nyálas szuperhős? Ki az?
3.
3.
fojesz
2.
2.
jasminepdm
ö hol szerepelt a l4d 2 öbe? nem láttam a játékba
1.
1.
szöcske
Jól teszik,hogy belerakják csomó játékba.Nekem is nagyon tetszett Frank karaktere,igazi főhős :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...