Új játékot mutattak be a Sam & Max alkotói

  • Írta: fojesz
  • 2010. április 30.
  • Bejelentés
Link másolása
Tegnap mutatta be új játékát az újgenerációs Sam & Maxet és Monkey Islandet is fejlesztő Telltale Games - a Puzzle Agent reményeik szerint sorozat lehet majd.
Tegnap San Fransciscóban mutatta be új játékát az újgenerációs Sam & Maxet és Monkey Islandet is fejlesztő Telltale Games - a Puzzle Agent reményeik szerint sorozat lehet majd.



A játékról néhány képet és egy rövid videót mutattak a nagyközönségnek, és ugyanitt árulták el az első információkat is. A Telltale szerint a Puzzle Agent inkább a fejtörőkre koncentrál majd, mintsem a hagyományos point & click kalandozásra, a történetet és a grafikai stílust pedig Graham Annable, a Grickle alkotója álmodta meg.

 

Ugrás a galériához

Ráadásul a Puzzle Agent a Telltale első saját címe lesz, miután a csapat eddig csak licenszelt projekteken (Sam & Max, Monkey Island, Wallace & Gromit, Strong Bad) dolgozott. Természetesen egyáltalán nem biztosak még a játék sikerében, így először júniusban egy pilot részt adnak ki, amit később epizodikus formában folytatnának, ha van rá igény. A Puzzle Agentet PC-re, Wii-re és iPhone-ra jelentették be.

4.
4.
deviques
#3: Az ütne, mint a bűrventillátor!
3.
3.
Trishtan
Remélem megérjük, hogy egyszer valami Tales of The Tentacle-et játsszunk :D
2.
2.
viktorvizi
Furcsa hogy egyes dolgoknak ki van húzva a kontúrja másoknak viszont elvan mosódva.
1.
1.
iNKARNATE
Uramisten, hogy néz ki a fő karakter! Nagyon állatnak tűnik :D Nem vagyok akkora nagy kalandjátékos de tetszik a grafika, a fejtörők jöhetnek... amúgy meg kicsit valami angol tankönyv feelingje van :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...