Call of Duty: Black Ops hivatalos bejelentés

  • Írta: InGen
  • 2010. április 30.
  • Hír
Link másolása
Itt a hivatalos, ám kissé szűkszavú bejelentés a Treyarch új Call of Duty játékával kapcsolatban. A név a már kiszivárgott Black Ops, a helyszín pedig Vietnám.
A két korábban pletykált névből végülis a Call of Duty: Black Ops volt a nyerő találat, a téma pedig továbbra is úgy tűnik, hogy marad a Vietnámnál.


A hivatalos megjelenési dátum 2010. november. 9-e, a megcélzott platformok pedig a PC, a PS3 és az Xbox 360. Egyelőre ennyi, ha minden igaz, akkor még este érkezik az első trailer a GameTrailers oldalára, amiről persze azonnal tudósítani is fogunk nektek.
33.
33.
wigyory
30#: -mindkettő szerepelt a trailerben, de még egy harmadik 'madár' pilótafülkéjéből nézve is taroltak a fiúk.
32.
32.
XDannyL
Húú de jó lesz :)

A CoD 4 után kiadott részek eddig remekül szerepeltek nálam. Remélem ez se okoz csalódást.
30.
30.
Ragnarök
Lulz... a Teaserben még egy Blackbird SR-71-es is volt. :'D Bebaszna ha lehetne vele csapatni. :O
27.
27.
megalonagyix
ha már Vietnám, akkor remélem olyan lesz mint a Vietcong. Na az fantasztikus volt...
26.
26.
ChainGun112
#9: nem 85-ig tartott?

egyébként nagyon várom már ezt a Cod-ot is, A WaW HATALMAS játék volt. hmm...2. világháború, modern hadviselés,Hidegháború,Vietnámi háború....lassan csak elérkezünk az öböl háborúkhoz is :D:D
25.
25.
I
18, 19: Ezt arra értettem, hogy más játékoknál előfordul, hogy már egyből leszarozzák 1-2 trailerből, tegnap meg még em volt róla semmi, és mindenki nagyon várja, mert hogy milyen jó lesz. A szerkesztési hibákért pl: "rossz lett" -igaz, meg sem jelent még- elnézést kérek.



23: hát reméljük hogy neked lesz igazad, és tényleg garancia rá.
24.
24.
torolaci
Nem tudom Vietnam egyeseknek miért uncsi amikor még alig jött ki nevesebb játék ezzel a témával. Én várom, mint minden cod-ot. Ha olyan 'Katonák voltunk'-os feelinge lesz aratni fog! :P:D
22.
22.
givi6
eddig csak az egyet nem játszotam ki: D, de Vietnam egy kicsit uncsi, már volt olyan Battlefield amiben Vietnamban kellett lenni, azóta nem vok annyira oda, meg már rég nem csináltak valami "újat", a játék tök rövid, és csak lőni kell az előted rohanó szerencsétlen csávókat!......

..
19.
19.
viktorvizi
#16: Ez egy újabb fejeltség neked már a játék "minőségének" a megállapításra már kép sem kell mint a többi fejlett gamernek aki 3 képből megállapítja a játék "minőségét".
17.
17.
GammaShock
#10 Így van! Ne jöjjön steam-re és ezt az undorító host-os rendszert is felejtsék el egy életre!
17.
17.
X360_FaNbOy
#16: ....'beszélsz zöldeket....miaz hogy "rossz lett"? Mi lett rossz, a trailer amit még nem is láttunk, a játék még egyáltalán nincs kész, szóval maeste biztosan nemazért fogunk pofára esni mert szar a játék....És miért kellene, hogy rossz legyen szerinted?

Ne haragudj, látom tevagy a rang idős és ezért tisztellek, de ezt lekellett írnom..
16.
16.
I
Ez úgy néz ki, mint a másik véglete annak, hogy még semmi sincs a játékról és már szar, itt meg már mindenki várja, hú de fasza lesz. Lehet mindenki jól pofára esik, hogy ez mégis milyen rossz lett. :)
15.
15.
Kyuubi
Remélem hogy Vietnámban játszódik majd. Az ütne.
14.
14.
Mathia$
Várom nagyon!

Akkor a Kubai és Afrikai helyszínek felejtősek igaz?
13.
13.
adriano28
#11: ó a bf vietnam az egy nagy szar én azt kb 2005 be vettem meg de csak annyiből tetszett hogy lehetett benne repülni

12.
12.
megalonagyix
10# két kezem összetenném ha steamre jönne, max. supporttal
10.
10.
Bako
Biztos jó lesz... de a két kezünket összetesszük hogy ne steamre jöjjön :)
9.
9.
zoli12i
#6: dehogy lesz az ! Hideg háború és a vietnámi neked a 2. v.h.-ban volt? :D mert ez az 50-es évektől úgy jó 75-ig lesz ! Biztos kemény lesz !
8.
8.
mnmn1
UK, April 30, 2010 - Locations for the recently announced Call of Duty: Black Ops have been detailed by UK retailer GAME, with Cuba, the Arctic and Vietnam among the backdrops.



"Now you will witness the birth of the Elite Special Forces and take part in off-the-record missions using unconventional weaponry to get the job done," states the description on GAME's site, spotted by Eurogamer, "From Cuba to the Arctic and the jungles of Vietnam, Call of Duty: Black Ops features stunning cinematic graphics and intense gameplay that puts you right at the heart of the action!"



We'll know more when the first official trailer launches later tonight. Keep those eyes peeled, soldier.



6.
6.
Kisden
Énis nagyon várom.

Ezis második vigágháborús lesz nem?

Állítólag úgy van a Call of Duty 4 óta hogy minden páratlan rész (CoD 5, CoD 7) második világháborús és minden páros rész (CoD 4,Cod 6, CoD8
5.
5.
tingting
4.
4.
Slik
3.
3.
Jocilus
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...