A Microsoft nem lövi le a kitartó Halo 2 játékosokat

  • Írta: InGen
  • 2010. május 3.
  • Érdekesség
Link másolása
Habár a Microsoft hivatalosan már leállította az eredeti Xbox Live szervereit, néhány fanatikus még mindig tolja a Halo 2-t. A Microsoft pedig hagyja őket.
Habár hivatalosan már nem elérhetőek az eredeti Xbox Live szerverek, néhány fanatikus Halo 2 rajongó bejelentkezve maradt a szolgáltatás leállítása után is, s azóta is folyamatosan bent vannak a játékban.

   
Érdekes módon a Microsoft nem húzta fel magát az ügyön, sőt, elmondásuk szerint nem fogják manuálisan ledobni ezeket a játékosokat. Major Nelson Xbox Live főnök szerint elismerésre méltó, amit ezek a srácok csinálnak, s az egész Xbox-csapat maximálisan tiszteli őket. Persze a móka előbb-utóbb véget fog érni, hiszen elég egy pici szakadás az internet kapcsolatban, egy-egy nem várt áramszünet, vagy a konzol túlmelegedése, s örökre vége a Halo 2 multinak.
38.
38.
KRONNAS
#34: Köszönjük Emese menjen tovább!



Egyetértek packson #37- kommentjével, amit ezek a srácok műveltek az szeretet-rajongás a játék iránt.

Plusz egy jól összeszokott csapat lehet, mert azért egy ilyen dolgot heteken keresztül nem egyszerű végigvinni.

37.
37.
packson
#34 de te még mindig nem fogod fel hogy nem egész nap ülnek ott és nyomják!!!!Lehet hogy dolgozó emberek,gyerekeik vannak és emiatt napi 1 órát játszanak vele,de még játszanak!!
36.
36.
ledos
35.
35.
Mathia$
#32: akkor sajnálom azt a sok embert aki eddig szenvedett a régi live-al és most azt hiszi mindennek vége :D bár úgy gondolom sokan közülük most átmentek x-link-re.
34.
34.
plczhenrik
InGen és Ca$h:

A sértő megjegyzéseitekkel nem foglalkozom, de ahogy már korábban is kifejtettem, én is szeretem a játékokat, de szarba sem nézem azokat akik fél életüket valami online játékkal töltik, a modern kor lelki torzszülöttei ezek, ezért is írtam, remélem nincsenek gyerekeik!



Sok jó dolog van a világban, de mindenből csak mértékkel tessék, akinél meg egy játék valós szeretetet képes kiváltani, azzal nagy baj van, úgyhogy itt a hiba az Ön készülékében van!
33.
33.
Motig
#30: + #32:

én is gondoltam ara de mivel edig csak egyszer olvastam(ott meg csak a h3 volt) nemertem nyilatkozni rola de ha ez megoldja a gondot akkor már nincsis miről beszélnem
32.
32.
trulyxy
xlink kain Halo2 is van :D

nem kell uj szerver,és az a jó ott mivel a Halo2 még sima xboxos game ezért nincs 30-as pinglimit és nyugodtan nyomhatjuk a külföldiekkel is.(dél amerikába meglepöen sokan nyomják :D )
31.
31.
HATRED
respect nekik életben tartanak egy igazi játék legendát. csodálkozom hogy ennek láttára a microsoft nem kapcsol vissza 1-2 szerót legalább ha kevesen is de tudjanak játszani vagy akár csak havi 1-2 ezer forintért játékosonként az egészet viasszaállíthatnák és az bőven fedezi az áram díjat
30.
30.
Mathia$
#27: akár, ahogy meg lett oldva az x-link KAI (bannolt 360 játékosok által létrehozott közösség, olyan mint a live) akár ők csinálhatnának valamit.
29.
29.
izomkukac
#28: ma este boldogan fogok elaludni :)
27.
27.
Motig
nemtudom de szerintem ha egy fanatikus h2es aki ért a boxhoz elkezdene kicsit pronbálkozni lehet lene belőle egy halo 2 master szerver.. bár ez csak az én elkébzelésem..
26.
26.
MayerKingZ
#20: ez ma már a 2. olyan beszólás amit nem tudok hova tenni és egy moderátorhoz nem illik;)
25.
25.
MayerKingZ
#17: igazad van, ez már kockaság...
24.
24.
Vendu
Kedves gyerekek itt látható annak a férfinek a koporsója aki azzal került be a guinness rekordok könyvébe, hogy legtovább maradt bent egy nagyon régi játékban multijában a Halo 2-ben. Több tudós segítségével megoldották, hogy vezeték nélküli tápegységről menjen az Xboxa ami még jelenleg is üzemel.

Végrendeletében kérte, hogy a kedvenc konzolja mellé temessék el.
23.
23.
Netsu
#6: Azért egy alap gép már 2 óra után csak egy forró műanyag tócsa lenne a szőnyegen.. :) Ezek meg nyilván beleszereltek több hűtőt,ezért bírja olyan jól :) Egy módosított doboz miatt én nem nagyon fogok őrjöngeni :D
22.
22.
trulyxy
#17

attól hogy nem kapcsolták ki a gépüket nem azt jelenti hogy éjjel nappal ott ülnek,csak a lobbyból nem léptek ki aztán ha ráérnek nyomják.
21.
21.
Ca$h
#20: :)))))))))))))))
20.
20.
InGen
#17: Neked lehet, hogy nem egy játékoldalon kellene kommentálgatni... ajánlom az indexet, mint optimális célterület.
19.
19.
Ca$h
#17: Már miért lennének hülye kretén fanatikusok? De komolyan... attól még, hogy be van kapcsolva a gép nem kell vele folyamatosan játszani is! Egyébként meg ha ezt gondolod róluk akkor nem szerettél még igazán semmit az életben! THINK!
18.
18.
K2 The Highest
16: EZ lenne a jobbik eset :)
16.
16.
plczhenrik
Remélem ezeknek a hülye kretén fanatkius barmoknak nincsenek gyerekeik!
15.
15.
K2 The Highest
MIlyen lenne már:) Odamegy az anyja az egyikhez és kikapcsolja a BOX-ot...Ezzel a szöveggel:

- Túl sokat játszol mostanában!



Mi járna a gyerek fejében?XD
14.
14.
Kyuubi
Respect! Ezek igazi gamerek. Életben tartanak egy legendát.
13.
13.
MayerKingZ
#5: ohh boccs nincs xboxom és nem is lesz...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...