Új játékon dolgoznak a Red Steel fejlesztői

  • Írta: fojesz
  • 2010. május 3.
  • Érdekesség
Link másolása
A Ubisoft párizsi stúdiójának vezetője elismerte, hogy új játék fejlesztésébe kezdtek, mindezt úgy, hogy mostanában azt hallani, hogy lesz Red Steel 3 is.
A Ubisoft párizsi stúdiójának vezetője elismerte, hogy új játék fejlesztésébe kezdtek, mindezt úgy, hogy mostanában azt hallani, hogy lesz Red Steel 3 is.

Ugrás a galériához

Jason Vandenberghe a Facebookon árulta el, hogy bár alig fejezték be a Red Steel 2-t, máris nekiálltak a következő játékuknak, így egy kicsit el vannak halmozva munkával mostanában. Természetesen nem árulta el, hogy miről van szó pontosan, de újabban arról lehet olvasni (például az Official Nintendo Magazine legutóbbi számában), hogy már készül a Red Steel harmadik része, amely támogatni fogja a Wii pulzusmérő Vitality Sensor nevű kiegészítőjét.

Ezek után már bőszen gyárthatnánk a teóriákat, de nem tesszük, és egyelőre ti se vegyétek készpénznek azt, hogy készül a Red Steel 3. Persze esély az van rá, Vandenberghe ugyanis korábban azt mondta, hogy a második rész sikereitől függ majd a folytatás - márpedig a Red Steel 2 egészen jó értékeléseket kapott világszerte.

2.
2.
Scoo
A Red Steel sorozat mindig sokat ígér és mindig keveset teljesít. A második érsz ugyan már jobb, mint az első, de ez is sok sebből vérzik. Nem az új kütyük játékbahozásán kellene fáradozniuk, hanem egy normális történetű és játékmenetű játékot kellene összehozniuk.
1.
1.
zola2000
Hát a red steel 2 bár nem lett rossz, de látszik rajta, hogy nem egy drága fejlesztés, biztos hogy azzal a félmillió eladott példánnyal is anyagilag sikeres lett.



Ellenpélda a Monster Hunter tri ami az egyik legszebb wii játék, komolyan adtak a játékra, csak japánban elment több mint egymillió, nyugaton csak most jelent meg, és meglepő siker lett, itt már még másfélmilliót vár a capcom -> lehet komoly játékot eladni wiire, csak ne akarják olcsóbban megúszni a fejlesztést a kiadók.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...