Július végén jeleniik meg a Starcraft 2

  • Írta: InGen
  • 2010. május 4.
  • Hír
Egészen pontosan július 27-től vásárolhatjuk meg minden idők legjobb RTS játékának folytatását. A Blizzard valószínűleg sokak nyári szünetét változtatja át kockulássá.
A Starcraft 2: Wings of Liberty július 27-én jelenik meg, egyszerre a világ majdnem összes pontján. A Blizzardon kívül valószínűleg manapság már nem sok kiadó merné bevállalni, hogy a legnagyobb holtszezon közepén jelenjen meg a hosszú-hosszú évek óta dédelgetett új slágertermékével.


A Wings of Liberty a három felvonásból álló Starcraft 2-saga első fejezete, s egyjátékos módban teljesen a terranokra koncentrál (többjátékos módban persze minden faj elérhető). Választásainktól függően körülbelül 29 küldetés kapunk a kampányban, teljesen az emberek népére szabott köztes játékmenettel, úgy mint kutatás-fejlesztés, zsoldosok felfogadása, hajón mászkálós szerepjáték és hasonlók. Itthon a sima kiadás bolttól függően körülbelül 12 ezer forintba, míg a gyűjtői csomag 19-20 ezer forintba kerül majd.
15.
LonGleY
Évek óta "holtszezon" van, szóval oly mindegy, hogy mikor jelenik meg.
14.
tasareo
Arra leszek majd kiváncsi, a hazai eladási toplistán 1. lessz-e majd..:D

nekem tuti vétel:P
13.
InGen
#12: jah, nagy szerencse baze :D
12.
iNKARNATE
Még jó, hogy Balaton után jön, különben inkább otthonmaradnál InGen :D
11.
adye
Én magam is nagyon várom/vártam a SC2-t, de a béta picit kiábrándított. Úgy szerettem volna kézbe kapni ezt a játékot ahogy a 2007-es legelső terran gameplayba kinézett, működött meg minden... De valószínű június elején előrendelem.
10.
Ecneb
Egy Diablo hármas hírnek örülnék még hasonlóképpen!
9.
izomkukac
hát nekem a starcraft nem igazán jött be :D
8.
Stack
Itt volt már az ideje! :-)
7.
pyro
Van Isten! :D Számolom a napokat :)
5.
InGen
#3: az Activisionnek semmi köze hozzá, annyi a lényeg, hogy mindhárom faj teljesen különböző kampányt kap (lásd hír), és a korábbi 8-10 küldetés helyett 30 lesz fajonként.Inkább jöjjön ki most a terran, mint hogy még 3-4 évet kelljen várni a végéig :)
4.
Speper
#3: Ezt hogy érted? :D
3.
Dcrysis02
#1: Activision. Szétdarabolják, majd full áron eladják.
2.
princeps27
pont a születésnapomon :D
1.
Speper
Nemkell már sokat várni :) Viszont az árát elkérik rendesen :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...