Elhagyja a Ubisoftot a Splinter Cell dizájnere

  • Írta: fojesz
  • 2010. május 4.
  • Homo Nobilis
Kilenc év után, önszántából hagyja el a Ubisoftot Clint Hocking, a Splinter Cell-sorozat és a Far Cry 2 dizájnere - a döntésről blogján számolt be a nagyközönségnek.
Kilenc év után, önszántából hagyja el a Ubisoftot Clint Hocking, a Splinter Cell-sorozat és a Far Cry 2 dizájnere - a döntésről blogján számolt be a nagyközönségnek.Hocking a szokások emberének nevezte magát, saját bevallása szerint nyugodt és elégedett ember. Úgy érzi, életében először tudja, hogy merre kell haladnia ahhoz, hogy előrelépjen, ami azt sejteti, hogy nem bánta meg a meglepő döntést. "Az esélye, hogy még egyszer ilyen szerencse érjen, tízezer az egyhez" - mondta arra is utalva, hogy a Ubisofttal eltöltött kilenc év alatt tudott karriert csinálni a játékiparban. Hocking a Splinter Cell-sorozat és a Far Cry 2 dizájnere volt, egyelőre nem tudni, hogy mihez kezd a jövőben.

És ha már Splinter Cell: a fejlesztők a Twitteren kotyogták ki, hogy már majdnem elkészültek egy igazán "gyilkos" DLC-vel a Convicitionhöz, ami valószínűleg a kooperatív módot bővíti majd ki. Bár a játékhoz minden héten érkezik valami ingyenes apróság, a fenti információk szerint arra tippelünk, hogy valami komolyabb kiegészítővel készülnek a srácok.
9.
9.
JcGross
Nem hiszem, hogy e miatt összeomlana a Splinter Cell franchise... Túléljük.
6.
6.
izomkukac
#3: óóóóóótekreténkripliphasz
5.
5.
Giga0509
#3: Ehh...kösz szépen...
4.
4.
Gt17
4*

Volt XD

3*köszi:D.
3.
3.
mnmn1
#3: azért ez spoiler
1.
1.
Slik
Pótolható szerintem
1.
1.
wildláma
irány a Respawn :D.D:D:D:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...