Már készül a Lost Planet-mozi forgatókönyve

  • Írta: fojesz
  • 2010. május 6.
  • Cooltúra
Ari Arad, a Lost Planet film producere árult el néhány érdekességet a készülő filmről, melynek forgatókönyvét David Hayter, Solid Snake szinkronhangja írja.
Ari Arad, a Lost Planet filmváltozatának producere árult el néhány érdekességet a készülő filmről, melynek forgatókönyvét David Hayter, Solid Snake szinkronhangja írja.A GamePro legújabb számában megjelent interjúból derült ki, hogy a film forgatókönyve már jó ideje készül: az a David Hayter jegyzi, aki egyébként az X-Men és a Watchmen filmek történetét is megálmodta, nem mellesleg pedig ő volt Solid Snake és Big Boss szinkronhangja a Metal Gear Solid játékokban. Arad már olvasta az első vázlatokat, elmondása szerint a történet nem egy az egyben fogja másolni a játékok cselekményeit: többet tudhatunk meg például Gale Holdenről, a Lost Planet főhősének, Wayne apjáról.

A látvány miatt sem kell aggódni, bár a készítők elhúznak majd picit a mainstream irányba, ez a rajongóknak is tetszeni fog. Elmondása szerint a cél az, hogy a játék minden ötletét betegyék a filmbe is, de úgy, hogy az újoncoknak minden érthető legyen, mégis a legnagyobb rajongók számára is élvezhető maradjon az alkotás. A Lost Planet mozit két éve jelentették be, de csak tavaly kezdtek el komolyabban foglalkozni a projekttel: akkor 150-200 millió dollárra saccolták a film költségeit.
4.
filk
csatlakozom Semmer kollegahoz

a jatek eleg otletes es nagyon elvezheto a sok kutyu meg a bazinagy szornyek apritasa miatt.

inkabb ne is nyuljanak hozza mint hogy elgoorjak
2.
adikas
Szerintem a King-Kong hatalmas film lett,bár nem tudom lehet a film volt hamarabb.
1.
Semmer
Na nézzük csak, hogy eddig mennyi számítógépes játékfeldolgozás lett igazán jó filmen. 0. Azaz 0.Szal ez is bukta... Főleg, ha Hollywood "keze" is benne lesz a dolgokban...Lehet anyázni, de sajnos ez a puszta valóság... Pedig ez a játék megérdemelne egy jó filmes feldolgozást.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...