Bemutatkozik a Super Hero Squad Online

  • Írta: fojesz
  • 2010. május 14.
  • Bejelentés
Link másolása
A Marvel tavaly márciusban tíz évre szerződött le a Gazillion Entertainmenttel, hogy a képregénygyáros szuperhőseit MMO-játékokban hozzák össze a jövőben.
A Marvel tavaly márciusban tíz évre szerződött le a Gazillion Entertainmenttel, hogy a képregénygyáros szuperhőseit MMO-játékokban hozzák össze a jövőben.

A 300 embert foglakoztató csapat első ízben azt a feladatot kapta, hogy támassza fel a 2006-ban leállított Marvel Universe Online-t, amivel elsősorban az idősebb képregény-fanatikusokat akarják majd megfogni (hogy azok lehetőleg ne a DC Universe Online-t vagy a Champions Online-t válasszák). A fiatalabbaknak a Super Hero Squad című animációs sorozat MMO-változatát fejlesztik - hogy meddig és milyen platformra, még nem derült ki.

A bejelentés szerint a Super Hero Squad Online a Marvel-univerzum mind az 5 ezer szuperhősét felvonultatja majd, és a sorozat összes jelentősebb helyszíne fel fog bukkanni. Természetesen a játék inkább lesz akció, mint kőkemény szerepjáték, viszont a harcmodor az elérhető hősöktől függően változatos lesz. A játékosok a PlayStation Home mintájára saját bázist hozhatnak létre, amit maguk rendezhetnek be, kiállíthatják a trófeáikat és meghívhatják a haverjaikat némi bulizás erejéig. A képek alapján Captain America, Doctor Doom, Falcon, Hulk, Human Torch, Iron Man, Ms. Marvel, Nova, Silver Surfer, Spider-Man, Storm, Thor, War Machine és Wolverine már biztosan bent lesznek a játékban.

További információkra később számíthatunk, az első trailert pedig még ma este leleplezik a GameTrailers TV legújabb adásában.

17.
17.
Adamknight
#19 Nem érted a lényeget, hogy mire próbáltunk rávilágítani. Én azt mondom, hogy egy ilyen jó alapokkal induló játék MEGÉRDEMELNE egy nem ovisoknak szánt grafikát. Egyébként meg a San Andreas igenis jó játék, mert kb 3 nyáron keresztül játszottam vele annak idején. Lazításra persze szükség van, de akkor inkább olvass el egy könyvet, mert az az igazi kikapcsolódás. Amúgy persze hogy nem lehet elítélni játékokat kinézet alapján, DE az ilyen kulcstartó figurás játékok NEM ÉRDEMLIK meg, hogy kipróbálják őket.
16.
16.
Hanoi
X-master, te csak szimplán ellentmondasz magadnak. Mit gondoltok, a pro-gamerek is állandóan vértócsák között, lógó testrészeket látva akarnak játszani? Még egy hardcore playernek is szüksége van lazításként ezekre.Én nem vagyok ilyen, de epilepsziás sem(jáccunk má jáccunk má, vért vért vért). Na meg gondolkodjunk, röhejes grafika? Szerintetek a warcraft játékok sikerének mibenléte ebben rejlik? Nem hinném, ott sem a "hűdereálislélegzetellálítóultraf*sza" látvány fogja meg a játékosokat. Hatalmas ostobaság csak a külcsín alapján elítélni egy játékot.(egyébként, Tolkien foroghat a sírjába, ha ezt látná, "omg, így is kinézhet egy ork"?) Attól egy jó játékmenettel még lehet kompenzálni egy "nevetséges" kinézetet.

szán ándreasz iz dö vörszt gém evör, ha már felhoztad(ráadásul a legótvarabb játékot), a legszarabb fizikával rendelkező játék(kocsin áthaladó villanyoszlopok,szaltózgató motorok, arról nem is beszélve ha elesel/elütnek), amely sablonos, és még a berendézkedése is... nos..összevissza cikázó rendőrök, logikátlan civilek, egy idő után monoton, sablonos story, mindig csak a gennyszterek, shit ellenfelek meg fekábú' vadászpilóta. Végülis, relatív, kinek mi a jó...
15.
15.
X-Master
Így van, Adamknight!!



Nem arról szól ez, hogy a nem hardcore-ok ne játsszanak, hanem ahogy Adamknight mondta, jobban is meg lehetett volna csinálni, mert alapvetően a koncepció nem rossz.Ezért nem értem, hogy mér kell elkúrni a grafikát. De úgy látszik manapság választani kell:



vagy jó grafika és 0 játékélmény, vagy fordítva. És ha azt gondoljátok, hogy nekem csak a grafika számít, akkor nagyot tévedtek, mert pont hogy nem. Alapvetően meg itt sem a grafika, hanem a nevetséges, gyerekessé tett szuperhősök miatt komolytalan az egész, és ez zavar.Nagyon nem tetszik ez a lekicsinyített, elgyerekesített világ. Aki ilyenekkel akar játszani, a Super Mario World, meg a Sonic és 1000 mást is talál erre a célra. (megjegyzem én is játszottam anno ilyenekkel de az egy más kategória)



Szerintetek hogy nézne ki már egy Mario vagy Sonic Fullra kidolgozott Crysis-szintű grafikával, normál emberekkel meg szörnyekkel? Szerintem elég böszmén. AZ úgy jó ahogy van, a maga műfajában tényleg jók.

Egyébként meg nemrég játszottam DS-es játékokkal, úgyhogy nem kell bemutatni nekem a nintendót, mert tudom hogy mér sikeres. Az AC: altair's chronicles pl. sokkal jobb és élvezetesebb, mint a lineáris és unalmas PC-s változat. a DS grafikája talán egy jobb mobil képességeit sem éri el, de a játékélmény az csúcs.





Ja és persze: GTA San Andreas: The Best Game Forever!!!!!!
14.
14.
Adamknight
#15 A szememben a +7-es játékok se jobbak a +3-nál.

#16 Nem azt mondom hogy Crysis grafikájú játékot kéne csinálni, mert egy bűn ronda játék is lehet élvezetes, de azért az ilyen szuperhősös játékokat is meg lehetne valahogy normálisabban is csinálni, mert megérdemelnének ennyit. Az ilyen játékokon én nem szórakozom, hanem kinevetem őket. Bár kinek a pap kinek a papné jön be jobban.
13.
13.
Netsu
#14: Ennyi gyökeret! :) Megnyugtatlak titeket,bukni BIZTOS nem fognak. Nem véletlenül vezeti a Wii a konzol eladási listát. Azon meg inkább az ehhez hasonló játékok dominálnak. Ti most komolyan azt hiszitek,hogy a világon CSAK hardcore gamerek léteznek? Mellesleg egy ilyen játék SOKKAL szórakoztatóbb,mint egy Crysis... jaaa,de hogy annak hűdefsza grafikája van? Én kérek elnézést......
12.
12.
Adamknight
#7 Teljes mértékben egyetértek, remélem hogy oltári nagyot fognak ezen bukni, mert talán ráébrednek, hogy 2010-ben már nem ilyen játékokat kéne csinálni. Ez a 3+ gyerekeknek való játékok nagyon gagyik, ezzel igazából magukat égetik le.
11.
11.
Hanoi
Ez jó, odavág :D Főleg silver surfer, meg pókember. Jópofa. :)
10.
10.
Nesquik
7: Na én meg ezen vagyok felháborodva és Netsunak teljes mértékben igaza van. Miért lenne szar? Meg ovis? Szerintetek te meg a 3-as komment szerint csak olyan játékokat lehetne készíteni ami Crysis szintű meg Alan Wake. Mert az milyen jó lenne. :) Fantáziád kb annyi van mint egy hanyatdöntött kockacukornak. Miért kell mindig mindennek full atom kimagasló lélegzetelállító grafikának lennie... Mellesleg szerintem nagyon jó lesz végre egy kis fun ^^
9.
9.
Netsu
#7: Mert mért vagy felháborodva? Azt hiszed csak a hardcore gamereknek áll a világ vagy mit képzelsz most úgy őszintén? Aki nem hardcore gamer,csak egy kis kikapcsolódásra vágyik,az már ne is játsszon,vagy mit gondolsz? Vissza kéne venni az arcból :)
7.
7.
X-Master
Mér kell mindenből megcsinálni a gagyi, ovisoknak való verziót is?

Tisztára mint a Nintendos My Sims, a Star Wars Clone Wars meg hasonlók. Az ovisok játsszanak a nekik való játékokkal, nekünk meg normálisakat csináljanak. Remélem ez a vonal is akkorát bukik majd, mind a cell-shaded grafika.



Természetesen nem haragszom ha mások nem így gondolják, és nem bánom ha ezért most lecsesztek, de muszály volt ideírnom, mert témába vág és rohadtul fel vagyok háborodva.
6.
6.
n_csacsi
ez mekkora :D:D:D tök aranyos :D:D végre vmi normális mmo :D
5.
5.
Kocsis92
kitűnő lesz egy kis casual gamerkedésre ha ingyenenes:D jó lesz enyhíteni a marvel onlineig a lázat:)
4.
4.
renato999
ha benn van pókember akkor nálam nyerő :D:D
3.
3.
gogolbordello2
a képek alapján ez röhejes.
1.
1.
Giga0509
A felsorolásból kimaradt Spider-man.Ő is ott van a képen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...