E3 2010: Visszatérhet a Virgin Interactive?

  • Írta: fojesz
  • 2010. május 21.
  • Pletyka
Link másolása
Az E3-on állítólag maga Sir Richard Branson fogja bejelenteni a nagymúltú Virgin Interactive visszatérését - a kiadó főleg digitális disztribúcióval foglalkozna.
Az E3-on állítólag maga Sir Richard Branson fogja bejelenteni a nagymúltú Virgin Interactive visszatérését - a kiadó főleg digitális disztribúcióval foglalkozna.



Sir Richard Branson a világ egyik leggazdagabb embere, ő alapította a Virgin csoportot, amely a világ egyik legnagyobb konglomerátumává nőtte ki magát: a Virgin név alatt működik légitársaság, könyvkiadó, italgyártó, telekommunikációs szolgáltató, sőt Forma 1-es csapat is.

A Virgin Interactive szintén a csoporthoz tartozott, a játékkiadó a 80-as és 90-es évek idején működött, majd 1999-ben eladta a részvényeit a Titus Software-nek, s ezzel  a Virgin szinte teljesen megszüntette játékipari tevékenységét (a kiadó neve sokáig nem változott). Most, tíz év után mégis visszatérhet a vállalat, az MCV értesülései szerint az E3-on maga Branson fogja bejelenteni az új kiadót, amely a tervek szerint elsősorban digitális disztribúcióval foglalkozna. Európában anno a kiadó terjesztette a Resident Evil második és harmadik részét, a Doom II-t és a Devil May Cry-t is.
8.
8.
Drider
Screamer, Screamer 2, Screamer Rally, Screamer 4x4
7.
7.
Optimus Prime
#7: meg sok SEGA játékot is ők forgalmaztak. :)
6.
6.
fojesz
4.
4.
roli33
Meg az Oroszlánkirályt XD
3.
3.
boldi89
Ez a ember nem semmi néztem a viasaton az életét és hogy mit ért el amibe belefog azt fel is virágoztatja.
2.
2.
balintpasi11
meg az anno aladdin meg a jungell book-et csinálta dos-ba anno.XD
1.
1.
abydos
És az eredeti Command & Conquert is...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...