Már júliusban megjelenhet a Playstation Move?

  • Írta: Daks
  • 2010. május 24.
  • Pletyka
Link másolása
Dél-Afrikában beindult az élet, megkötötték az oroszlánokat, felsöpörték az utcákat, mindenki a VB-re készül. Ja, és reklámozzák a PS3 Move-ot is, júliusi megjelenéssel!
Dél-Afrikában beindult az élet, megkötötték az oroszlánokat, felsöpörték az utcákat, mindenki a VB-re készül. Ja, és reklámozzák a PS3 Move-ot is, júliusi megjelenéssel!

A nyári megjelenésről szóló reklám a kontinens legnagyobb játékforgalmazójának, a BT Games-nek a katalógusában tűnt fel, ami már csak azért is érdekes, mert bár a Sony hivatalos időpontot még nem árult el, a legutóbbi GDC-n még őszi megjelenésről beszéltek. Csak nem ez lesz az idei E3 egyik nagy bejelentése? Odavernek a Natalnak? Hamarosan mindenre fény derül!
15.
15.
doomSbloom
#14: nem hiszem hogy túl sokan vennének a natal, pm miatt konzolt. vagy cserélnék le a régit...bár
14.
14.
Mathia$
Ha ez igaz akkor előnyre fog szert tenni a Natallal szemben.
13.
13.
Tyebeca
#8: Amikor utoljára olvastam róla akkor úgy volt. Az XBOX processorjának mind 3 magját 15%-ra terhelte és a válaszidő még így is 100ms volt ami valljuk be elég gyengusz. Pontosan azért kellene neki a dedikált (saját,integrált) CPU ami a számításokat végezné.

Csak túlkomplikálják szerintem aztán várják tőle majd a csodát.



Amúgy egy jó kis videó ha valaki még nem látta volna: http://www.youtube.com/watch?v=Ji_1UQU--ig
12.
12.
XDannyL
Az az igazság, hogy képekből semmit nem lehet levoni. A "JULY" feliratot bárki oda biggyesztheti...



Azt nem tudja valaki, hogy ezt eggyesével vagy kettesével fogják árulni?

Mert a legtöbb játékhoz kettő is kell.
11.
11.
klemid
#8: Én sem hallottam. Nem hiszem, hogy így van mert akkor nem tudom mi az "új" benne.
10.
10.
Doc.
3:Szerintem csak azert akarjak ilyen hamar kiadni,hogy minel nagyobb elonyuk legyen a Natallal szemben,de ez a minoseg rovasara mehet.A Microsoft is igy gondolkozhatott amikor kiadta a boxot egy evvel a PS3 elott,de ez meg is latszott a konzolon.
9.
9.
Knodros
#3:"hogy félkész kacat lesz, az egy kicsit erős, főleg, ha azt vesszük alapúl, hogy Sony termékről van szó"

Objektivitás powa
8.
8.
tjames
#7: "A natal-t úgy programozzák hogy vázolja fel az összes lehetséges mozgás variációját. Csak azt nem értem hogy minek??? Miért nem követi azt, ami éppen történik?"



Na ezt még nem is hallottam....tényleg így lenne????
7.
7.
Tyebeca
Szerintem sokkal használhatóbb cucc lesz mint a natal mivelhogy a natal-t úgy programozzák hogy vázolja fel az összes lehetséges mozgás variációját. Csak azt nem értem hogy minek??? Miért nem követi azt, ami éppen történik. Na mind 1, nem akarom fikázni mert lehet hogy ütős lesz, de így egyenlőre a hardcore gamereknek sokat nem segít a natal, csak bizonyos party game-ek esetében lehet sikeres.

Viszont én speciel el tudom képzelni hogy Killzone 3-at már move-val fogom tolni mivel eléggé pontosnak és gyorsnak tűnik. Nem kell hadonásznom, mert ugyebár ha szeretnék akkor vennék Wii-t. Még az is lehet hogy a move jobb lesz mint a billentyűzet+egér kombináció.

Vak is azt mondta: Majd meglássuk :-D
6.
6.
adye
Nem így lesz, de remélem jól be fogja szopatni az MS-t a Sony, nagyon ütős lesz ez a cucc kíváncsi vagyok a natal mennyire lesz használható cserébe...
5.
5.
klemid
#1: Egyszer az a baj, hogy sokáig készül vmi máskor meg, hogy túl hamar? :D Nem értem...
2.
2.
oppenheimer
szerintem a sony nem olyan
2.
2.
Danyell86
1: azért az a kijelentés, hogy félkész kacat lesz, az egy kicsit erős, főleg, ha azt vesszük alapúl, hogy Sony termékről van szó, másrészt pedig kereskedelmi okokból meg kell húzniuk ezt a lépést a Project Natal októberi (elvileg) megjelenése miatt.
1.
1.
Doc.
Felek,hogy valami fel-kesz kacat lesz belole,nem kell ennyire elsietni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...