HAWX 2 - infómorzsák és screenshot áradat

  • Írta: InGen
  • 2010. május 27.
  • Hír
Befutottak az első screenshotok a Ubisoft egyik új reménységéből, a HAWX 2-ből. A sikeresen indult repülős játék folytatása brutális grafikát, és intenzív harcokat ígér.

Sikerként könyvelte el a Ubisoft a HAWX első részét, így azonnal berendelték a folytatást is, melyben a fejlesztők szokás szerint mindenből többet, jobbat és nagyobbat ígérnek. Még látványosabb bele-az-arcodba dogfightok, eszméletlen részletességű repülőgép-modellek, és soha nem látott módon valóságos táj. Utóbbit egyébként úgy érik el, hogy a GeoEye ipari műhöld képeit használják fel a területek lemodellezésére. Olyan helyszíneken gépágyúzhatjuk és rakétázhatjuk rommá ellenfeleinket, mint Moszkva, a Perzsa-öböl, az Indiai-óceán, vagy a sarkkörök.

Ugrás a galériához

5.
5.
dudeface
Az 1. rész továbbfejlesztése.

A táj össze volt csapva, de összességében jó megoldások születtek.

Remélem, ez is lesz legalább olyan, mint az 1. része...

4.
4.
Mathia$
Nekem az első nagyon bejött, ezt is várom!#2: szerintem nem volt gond vele.#3: a gépek általában többszáz vagy ezer km távolságról szállnak fel. Jó igaz a tengeri küldetésben meg lehetett volna oldani, hogy felszállunk az anyahajóról. A dobozházak meg nem akkorák voltak mint a repülők, közelebb kellett volna repülnöd. Neked nem jött be, attól nem ratyi. Sikeres lett a játék nem vitás.
2.
2.
oppenheimer
az első részben szerintem elég ratyi volt a táj.
1.
1.
adye
Nagyon ígéretes, az egyet is imádtam. bár az hogy az SR71-el lehetett lőni kicsit kicsapta a biztosítékot =D

De kategóriája legjobb volt az 1 szerintem, a képek alapján a fiúk azt csak űberelni készülnek!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...