Egy héttel továbbtart a StarCraft II bétatesztje

  • Írta: fojesz
  • 2010. május 29.
  • Korai verzió
Link másolása
Az eredeti tervek szerint hétfőn ért volna véget a StarCraft II bétatesztje, de a Blizzard bejelentése szerint végül csak egy héttel később lesz kapuzárás.
Az eredeti tervek szerint hétfőn ért volna véget a StarCraft II bétatesztje, de a Blizzard bejelentése szerint végül csak egy héttel később lesz kapuzárás.



A végleges dátum kihirdetésére a játék hivatalos fórumán került sor: a Blizzard szóvivője szerint a tervezettnél egy héttel később, június 7-én fog csak véget érni a teszt. Mindez tehát további játékidőt jelent a rajongóknak, és a legjobb, hogy a boltokba kerülési dátumot sem befolyásolja majd: a StarCraft II július 27-én érkezik, az addig hátralévő heteket a játék csiszolásával és finomításával tölti a Blizzard.
8.
8.
Hackkey
Ennek a hirnek van egy jo hire és egy rossz is.

Aki már nagyon várta az még várhat egy kicsit, de szebb lessz a játék és összetettebb :)

Am én is már nagyon várom :P
7.
7.
kill_bill1
#6: én azért nem írtam mert gondoltam hogy már odaadtad másnak
6.
6.
Pumbicsek
Elkelt a béta kulcs. Annyit viszont nem értettem. Ajándéka kínálok egy kulcsot de én írjak rátok msn-en meg vegyelek fel titeket....mi van veletek emberek!? csak 1 privit kellet írni :))) na mind1.
5.
5.
kill_bill1
#1: ha még megvan engem is érdekelne

vagy akinek van felesleges béta kulcsa szivesen fogadom mert nagyon szeretném kipróbálni

msn,mail: storm0911@freemail.hu
4.
4.
Gubi
Ja és bocsi, hogy még1x írok, sajnos nincs lehetőség a hozzászólás módosítására. Június 7-én a béta teszt első fázisa ér csak véget, a hivatalos Starcraft 2 fórumon közölt információk szerint az első fázis befejezésével csak néhány hétig nem lesz elérhető a játék.



Addig előkészítik a játékot a béta utolsó fázisára, majd - eddig még nem meghatározott időpontban - megkezdődik a végső teszt. Az erről szóló hivatalos hozzászólást itt megtaláljátok:

http://forums.battle.net/thread.html?topicId=25134714316&sid=5010
3.
3.
Gubi
Jó is hogy egy héttel tovább tart. A 13-as patch megjelenésével gyakorlatilag játszhatatlan volt az SC2 egy ideig. Szerencsére a hibákat elhárították és újból lehet normálisan játszani :)
2.
2.
marcell18
#1: Én szeretném azta béta kulcsot:)

itt 1 msn:marcell18@freemail.hu
köszi.
1.
1.
Pumbicsek
Ha valakit érdekel béta kulcs dobjon rám üzit. Van 1 fölös. pacsee
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...