Kooperatív mód is lesz az új Earthworm Jimben

  • Írta: fojesz
  • 2010. május 29.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Earthworm Jim újgenerációs remake-jében nem csak felújított grafika, hanem kooperatív mód is vár a rajongókra - akár négyen is játszhatjuk együtt a játékot!
Az Earthworm Jim újgenerációs remake-jében nem csak felújított grafika, hanem kooperatív mód is vár a rajongókra - akár négyen is játszhatjuk együtt a játékot!



A PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, Wii-re és iPhone-ra készülő Earthworm Jim HD-ről viszonylag lassan szállingóznak az új információk, de az például már biztos, hogy a címéhez méltóan gyönyörűen felújított grafikával érkezik majd a játék. Egy másik, a napokban megerősített újdonság a négyfős kooperatív mód lesz: erre a játék előzetesen kiadott achievement-listája alapján lehetett következtetni, később pedig a készítők is megerősítették az új játékmódot egy interjú során. Ha minden igaz, kapunk külön a kooperatív módnak kialakított pályákat saját ellenfelekkel, illetve valószínűleg lesz majd sok játszható karakter is, köztük például Peter Puppy.
8.
8.
caleb007
#1: Nyilván nem a fiatalabb korosztály fog vele játszani, de akik nem most kezdték a videojátékokat, azoknak meg fogja dobogtatni a szívét. Nekem személy szerint az eredeti verzió a kedvenc játékom volt SNES-re. Na jó, a Donkey Kong Country után. :)
7.
7.
Slik
#1: Biztos lehetsz benne, hogy rengetegen fogják nyomni ugyanis ez egy klasszikus és nagyon jó!
6.
6.
Teuton
#5: Abból se ártana egy remastred kiadás :)
5.
5.
izomkukac
ez olyan mint a jazz jackrabbit
3.
3.
Mathia$
ez egy Live-PSN játék lesz?

vagy így fog kinézni ahogy a képen és egy teljes játék???
2.
2.
KING95
Én ezzel telefonon játszok
1.
1.
OLLiE
...hogy ki fog ilyesmit játszani arra kiváncsi vagyok...

...egy biztos, hogy nem ebbol fogjak megtolteni a zsebuket..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...