Nem pusztán Wii HD lesz a Playstation Move

  • Írta: InGen
  • 2010. május 30.
  • Érdekesség
Link másolása
A Sony megérti, hogy sokan csak a Wii egyfajta PS3-as változataként tekintenek a Move-ra, de a cég mindenkit biztosít afelől, hogy erről szó sincsen.
"Elkerülhetetlen, hogy az emberek azt mondják, ez csak egy Wii a PS3-ra." -mondja David Wilson, a Sony UK marketinges főnöke. "De valójában szinte teljesen más réteget célzunk meg vele."

Mark Howsens, sales director aztán azt is hozzátette, hogy szerinte a Move sokkal inkább a játékosok képességeit, a skillt helyezi előtérbe, míg a Wii egyszerűen bárki által azonnal felvehető, s nem igényel különösebb játéktapasztalatot. A Move-nak lesz egy tanulási pályája, s folyamatosan érezheted, ahogy egyre jobbá válsz benne, ebből szempontból tehát sokkal jobban hasonlít a klasszikus játékélményhez.

"Azt sem szabad elfelejteni, hogy a Sony csinált már mozgásérzékelős terméket, az EyeToy képében, szóval nem teljesen idegen ez a terület számunkra, de meg kell mutatnunk az embereknek, hogy mekkora lehetőséget is vannak benne." -fejezte be Wilson.
16.
16.
adye
#8: Köszi hogy felhomályosítottál =)



A Move-t persze vágom hogy hogy működik!
15.
15.
MatchaT
... Birom ezeket a zombikat akik csak feszt azthajtják Wii copy...

Ennyierővel a Dodge Camaro egy Lada koppintás, elvégre annak is 4 kereke van, hátsókerék hajtású és kockás kinézete van... Vagy még sorolhatnám halomra.... Szerintem a Move sokkal komolyabb ketyere, mint a wii -é. Sokkal nagyobb lehetőséget látok benne.
14.
14.
Exinor
#13: Nem teljesen (máshol olvastam akkor), de itt is érzékelteti, hogy nem feltétlen annak az embernek szánják aki még nem fogott kontrollert a kezében, mint teszem azt a natalnál.
13.
13.
Exinor
#12: Pedig itt is írja, hogy nem feltétlen a casual rétegnek szól. Volt egy videó ahol a srác a fotelben ülve játszotta a SOCOM 4-et, és lehet, hogy pontosabb és jobb lesz még, mint analoggal célozni, majd kiderül.
12.
12.
gogolbordello2
na,ez sem a hardcore arcoknak készül!!
11.
11.
Exinor
#10: Ha azt nézzük, hogy a mozgásérzékelés a lényeg akkor igen. De más elven működik mind a két kontroller.

A formával meg nem lehet mit kezdeni az adott, ez így a legjobb. Mint a sima kontrollereknél az egyik oldalon az irány gombok a másikon a nyomógombok.
7.
7.
Exinor
#6: Pontosan. Itt nem egy giroszkóp van a kontrollerben, hanem a kamera a világító gömb mozgását figyeli és a méretét, így a távolságot is érzékeli a tv-től a Wii-s kontrollerrel szemben + sokkal, de sokkal pontosabb.
6.
6.
adye
#5: A Wii valami giroszkóp szerűséggel érzékeli a mozgást nem? Az nem vágja, hogy pontosan milyen messze is vagy a TV-től csak annyit tud hogy milyen irányba mozgatod a kontrollert nem? (kérdezem én se vágom)
5.
5.
doomSbloom
akkor mivel is tud többet mint a wii irányítója?:)
4.
4.
Exinor
#2: A gömb méretéből tudja a gép, hogy milyen közel vagy messze vagy a tv-től. Nyilván messzebbről kisebbnek, közelről nagyobbnak látja.
3.
3.
mysterion
Lehet ezt bárhogy szépíteni: a Wii volt az első ilyen kontrollerrel ellátott játékkonzol. Akaratlanul is a Wii-re fog asszociálni mindenki. (A Natal talán kicsit más ilyen szempontból, de ez most mellékes)



Ezzel nem leszólom a Move-ot, ez a fejlődés útja, minden platform felhasználja előbb-utóbb ezt a technikát, ez szükségszerű. Tehát a cikk első idézett mondata abszolút igaz, a második pedig már csak maszatolás.
2.
2.
izomkukac
amúgy az a bogyó mi a move végén?
1.
1.
izomkukac
történt egy kis elírás: "De valójában szinte teljesen más RÉGETEG célzunk meg vele."
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...