Mozgásban a Ninety-Nine Nights II

  • Írta: fojesz
  • 2010. május 31.
  • Videó
Link másolása
A Ninety-Nine Nights II késésben van, a játéknak tavasszal kellett volna megjelennie, mégsincs sehol. Most is csak egy gameplay videót kaptunk róla, az viszont jól fest.
A Ninety-Nine Nights II késésben van, a játéknak tavasszal kellett volna megjelennie, mégsincs sehol. Most is csak egy gameplay videót kaptunk róla, az viszont jól fest.



Az Xbox 360-exkluzív játék folytatásában a lényeg még mindig ugyanaz: sokat kell harcolni, de sosem lesz egyszerű dolgunk, mert az ellenfelek vagy tömegesen törnek ránk, vagy pedig egyesével, de akkor jó nagyok. Az új rész kétfős kooperatív móddal érkezik majd, s a látvány szempontjából sincs miért panaszkodnunk - ezt a most érkezett videó is bizonyítja, amelynek egyetlen szépséghibája csupán az, hogy a szinkronhangokat még nem keverték alá.
11.
11.
Ecneb
#8: Csatlakozom, én is sokon túl vagyok, de ez nagyon kakesz...
10.
10.
K.G.
#9: Igazad van, azok ki. Devil May inkább bejátszott...
9.
9.
Batri
#8: gondolom Warriors Orochi, Dynasty Warriors, Samurai Warriors játékok kimaradtak(a Ninety-Nine ezeknek a klónja)...
8.
8.
K.G.
#7: Külsősnek? Hány játékon vagyok én már túl, te jó ég. Volt köztük hack'n'slash is, de ez akkor is egy hatalmas rakás káosz.
7.
7.
Batri
#4: egy külsősnek természetesen igy tűnik. Viszont aki már jópár hack'n slash játékon túl van, átlátja az egészet. A casualok csak 1 gombot nyomogatnak, de én pl tudatosan használom a képességeket, és combo-zok.

ON: jöhetne már, bejelentés óta várom... az új Dynasty Warriors számomra csalódás volt, remélem ez kárpótol majd :/
6.
6.
fegaa
Számomra ez nem játék, nade ízlések és pofonok. Azon már túl vagyok, hogy csak azért kell egy játék, mert szép.
5.
5.
Killerbee
4.
4.
K.G.
Szóval ez is egy olyan játék, hogy fogalmad nincs mit csinálsz, mert nem látsz semmit, de nyomod a gombot, ezzel valamit betámadsz (de ugye nem tudod mit, mert nem látod) és persze a támadás villan, robban (ekkor már végképp nem látsz semmit) és egyszer csak azt veszed észre, hogy megöltél csitrillió ellenfelet, akiket nem is láttál?

Javítsatok ki, ha tévedek...
2.
2.
amd33
kelleni fog beadja...
1.
1.
Killerbee
Na itt se látni sokszor semmit a csilli-villitől.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...