25 éves a Rare, új céglogóval ünnepelnek

  • Írta: InGen
  • 2010. június 2.
  • Érdekesség
A Microsoft legdrágább fejlesztőcsapata, az angol Rare most töltötte be 25. születésnapját. Igen, nem éppen újoncok a játékiparban a srácok.
A Microsoft legdrágább fejlesztőcsapata, az angol Rare most töltötte be 25. születésnapját. Igen, nem éppen újoncok a játékiparban a srácok. A jeles eseményt a régo logo áttervezésével ünnepelték, alant rögtön többféle színkombinációban is láthatjátok a megújult témát.

Ugrás a galériához

A Rare olyan zseniális játékokért felelős, mint az N64-es Goldeneye: 007, vagy a Perfect Dark, de ők készítették az Xbox 360 legnagyobb nyitóanyagát, a Perfect Dark Zerót, s persze a Banjo-Kazooie sorozatot. A mostanában kreatív válsággal küzdő cég nyakára ráküldték Peter Molyenoux-t, s állítólag jövőre a Gears of War 3 mellett a Perfect Dark 2 lesz a Microsoft nagy dobása, melyet az ünnepi szezonra időzítenek.
6.
vinisoundz
A Killer Instinct-et kihagytad :)
5.
vytros
"A mostanában kreatív válsággal küzdő cég nyakára ráküldték Peter Molyenoux-t"Ez azért számomra sértő hangvételű, én Petert nagy elmének tartom :P Bár igaz hogy ő az egyik legnagyobb hazudozó a játékiparban, de a Black & White II és a Fable I-II nálam örök klasszikusnak számít.
4.
InGen
Srácok, nem sorolhatom fel a 25 év alatt készített összes jó játékukat :))
3.
daenath
Kimaradt a SNES-es Donkey Kong Country sorazat is, nekem az a kedvencem.
2.
benõmenõ
"...N64-es Goldeneye: 007, vagy a Perfect Dark,..."

Ejnye a Conker's Bad Fur Day kimaradt, pedig az egy marha nagy játék!!

Ráadásul még egy remake-je is volt a sima xbox-ra.
1.
Kyuubi
Szerintem az Gears of War 3 akart lenni...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...