Ősztől ingyenesen is játszható a Gyűrűk Ura Online

  • Írta: fojesz
  • 2010. június 5.
  • Bejelentés
Link másolása
Három év után ingyenesen is játszható lesz a The Lord of the Rings: Online; igaz, az új tartalmakért továbbra is fizetni kell majd a fejlesztőknek.
Három év után ingyenesen is játszható lesz a The Lord of the Rings: Online; igaz, az új tartalmakért továbbra is fizetni kell majd a fejlesztőknek.

Ugrás a galériához

A Turbine hasonló döntésre szánta el magát, mint anno a Dungeons & Dragons Online esetében: ingyenessé teszik a játékot, noha az a kezdetektől fogva havidíjas volt. Az új rendszer úgy működik majd, hogy a kliens díjmentesen letölthető és játszható lesz, viszont az új felszerelésekért, küldetésekért és további tartalmakért már fizetni kell a játék beépített boltjában. Ugyanígy, a felhasználói hozzáféréssel kapcsolatos szolgáltatások is fizetősek maradnak.

A Turbine Pontok megvásárlásával a játékosok "ingyenes" státuszból "prémium" júzerekké válhatnak, ami további kedvezményekkel is jár, így például ezek a játékosok több karaktert készíthetnek egy szerveren. A VIP program lesz a most is ismert havidíjas alternatíva: az állandó előfizetők minden extrát megkapnak egyben. Az ingyenes rendszer ősszel startol, előtte még egy bétateszt keretein belül fogják kipróbálni az újdonságokat június 16-tól.

Jelentkezem az új bétatesztre!

31.
31.
Terawatt
Te jó ég, erre nem számítottam, nagy lotro fan vagyok és meglepett, egy ideje már nem játszom idő hiányába de most akartam újra befizetni és erre nem gondoltam volna , szerintem vipes leszek mert high-endbe akarom tolni , nagyon feelinges játék aki szórakozásra és nem csak rohanni akar a játékba ajánlani tudom :)
30.
30.
adikas
Egy videon összehasonlították a wowal és jobbnak tűnt,mindenesetre mint LOTR fan szívesen kipróbálnám.
29.
29.
Adamknight
#40 Attól hogy szedel valamit még csinálhatsz mást is, régen nekem is annyival jött és mégis neteztem.
28.
28.
Maxxer
#39: már nempróbálkozom vele, 120al szedek max , képzelheted ,milyen nagy öröm itt ülni ,és nemcsinálni semmit,mert annyira lassú a net.
27.
27.
dareal
#38: töltsed torrentről, nem szar, csak sokan szedik :)
26.
26.
Maxxer
#36: 3szor töltöttem volna már le, tegnap ,elvittem Cootermainhez a vinyót ,hogy onnan folytatjuk a letöltést, .. nemlehetett.Útánna már aztsem amit ,még itthon kezdtem el , adtam 1 utolsó esélyt neki ....,éjjelre hagytam a gépet... erre du.2kor ,megszakadt és letörölte magát... úgyhogy ez egy SZAR ,ismétlem SZAR!!

25.
25.
adikas
Senki se játszik rajta,aki tudna segíteni?
24.
24.
dareal
amúgy rég rossz, ha az mmo valakinek arról szól, hogy szintezés (bár tény, hogy egy wow és annak társai másra sok lehetőséget nem adnak, mivel csak azt látod, hogy rohanj, csináld meg ezt, azt és azt, mert különben lemaradsz, ez tény, de nem csak "wow és tsa bt." létezik!)

egy mmo-nak a szocializálódásról, önmegvalósításról kellene szólnia, már karakter szinten. de ez más tészta.
23.
23.
dareal
#33: mondom, van olyan mmo, ahol nincs szintrendszer. innen már érted, hogy hogy értem?

ill ez csak az egyik része volt a mondandómnak, a másik, hogy szintezés és szintezés között hatalmas a különbség. 1 nap alatt 1 szint az elég gyenge, még felső, utolsó szinteken ok, napi 1-2 óra játékkal (nincs olyan mmo, ahol ne lehetne még max szintet is 1-2 óra alatt letolni).

miért lenne harag? :)
22.
22.
dareal
#31: annyira sokkal sem játszhattál, mert nem egy mmo van, ahol nincs is szintrendszer, azaz nincs levelezés. ott már eleve bukott a meglátásod. amúgy lvlezés és lvlezés között is van különbség. pl ha tudod, hogy mit csinálsz, akkor tized, huszad annyi idő alatt csinálod meg azt, amit más. nekem anno az swg-ben (nem volt lvl rendszer, szóval nem szintezést mondom) a jedi kigyúrása nulláról volt fél év, mások csak 1 évet nyomtak bele abba, hogy jedi karijuk legyen, akkor azt még ki sem gyúrták.



a mostani mmo játékoknál (maradjunk a wow-nál) sem mindegy, hogy hogy "szintezel", ég és föld a difi. napi 1 szint az nudli (noha én rühellem a wowot, még anno a megjelenésénél amcsi szerveren toltam egy rövid ideig).



amúgy az mmo játék nem arról szól, hogy szintezz, legalábbis egy jó. ha azért játszol, hogy szintezz, akkor hagyjad is az egészet, lényegét veszti az egész.
21.
21.
wildláma
én megértem NECRO-t, én is próbáltam a WOW-ot, de annyira nem jött be 1 hét után, hogy töröltem a picsba. hogy miért, ne kérdezzétek, nem az én stílusom az MMO, inkább nyomom a CoD-ot online vagy valami, az pörgős ...
20.
20.
Adamknight
#26 Vagy napi max fél órát játszottál akkoriban, és ezért fejlődtél ilyen lassan, vagy egyszerűen nem értettél az MMO-hoz.
19.
19.
ACDC 4ever
2: eggyűrű mind felett XDXD
18.
18.
Batri
#26: érdekes, mivel szinte minden MMO ilyen... OFF END
17.
17.
Batri
#22: ha valaki MMO-val játszik, és nem hagyja abba 2 hét múlva, eléri a max lvl-t(és nem csak néhány embernek sikerül...). Ha kijön egy kiegészitő(amit akár új játéknak is lehetne venni), nem növekszik drasztikusan a lvl szint, mert nem az a lényeg, hanem új hejszineket raknak bele. És hogy újra elérd a max lvl-t nem kell 1 év, de még fél év sem. Ha naponta játszol fél órát, 1 hónap alatt megvan...
16.
16.
Maxxer
1próbát megér, csak az zavar hogy 10gb / 20óra nekem XD



De amire mindenképp befizetek ,az a Star Wars mmo ,nemtudja valaki mikor jön most? Valaki aztmondja 2010 végén, Valaki azt hogy 2011nyarán.. :S:S:(:(
15.
15.
adikas
Na végre,barátomtól már jó 2 éve megvetem jó féláron de még egyszer se próbáltam ki,mindig kellet fontosabbra a pénz,végre lesz rá lehetőség.

Amúgy ha valaki játszik vele megköszönném ha üzenetben rám írna mert legutóbb mikor volt sok szabad hely és fel akartam telepíteni elakadtam.

Előre is köszi.
14.
14.
pöpec már rég ki akartam próbálni, de pénzt nem adtam volna érte :D

12.
12.
Batri
#17: /facepalm

Legalább nézz utána a dolgoknak, mielőtt kiröhögteted magad ezekkel a hülyeségekkel.
11.
11.
Adamknight
#11 "csak menyed a leveleket és soha nincs vége." A level up-oknak egy idő után vége van :). HA meg elérted a max szintet, csak akkor kezdődik az igazi móka... (PvP fan vagyok)
10.
10.
dareal
speciel ha jó egy játék, akkor én kifejezetten örülök, ha nincs vége :)

nincs idegesítőbb, ha jó egy játék, de pár óra és vége.
9.
9.
Batri
#11: és annak sokkal több értelme van, hogy 6-8 óra után jön a következő játék és kezdhetsz mindent elölről...
8.
8.
Speper
Szerintem kipróbálom bár én őszre Cataclysmot és egy wow-ra való visszatérést tervezek :) El vagyunk mi látva minden jóval :D

#2: Ha pl kifogsz egy rossz fps-t vagy másféle gamet, az nem elpazarolt idő? Akkor már mértnem tolod egy jó mmo-val? WoW? LoTR?
6.
6.
aludttej
Mióta szokás lefordítani a játékok címét (félig) Gyűkűk ura: Online xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...