Itt a 30 perces Red Dead Redemption rövidfilm

  • Írta: zoenn
  • 2010. június 8.
  • Videó
Link másolása
Végre HD-minőségben is megtekinthető John Hillcoat rendezésében készült 30 perces Red Dead Redemption rövidfilm.
Végre HD-minőségben is megtekinthető John Hillcoat rendezésében készült 30 perces Red Dead Redemption rövidfilm, melyet nemrégiben az amerikai Fox televízió is műsorra tűzött. A hollywoodi direktor nevéhez olyan filmek fűződnek, mint a The Road, de a western-éra sem ismeretlen számára, mivel Az ajánlattal már a vadnyugat kegyetlenségét  is hűen prezentálta.



A játék ingame motorjával készült filmben megismerhetjük a főhős, John Marston törvényen kívüli múltját, mikor még gyors haszonszerzés céljából bandájával embereket gyilkolt, bankot rabolt és fosztogatott a mexikói határ közelében. Aki még nem próbálta a Rockstar San Diego iszonyúan  eltalált hangulatú sandbox játékát, egyelőre jegelje a megtekintést, mivel a rövidfilm tetemes hányadában a játékbeli átvezetőkből összeollózott jelenetekkel is találkozhatunk. Mindenki másnak szoba-elsötétítés, hangerő feltekerés és popcorn bekészítése javallott.

Érdekel milyen a játék?
Olvasd el megatesztünket!
13.
13.
Macifasz
#7: Én nagyon örülnék, ha lenne PC-s verzió, mostanában nagyon rá vagyok indulva a westernre. Először is megnéztem az Egy maréknyi dollárért, Pár dollárral többért, A Jó a Rossz és a Csúf filmeket. Majd jött a Volt egyszer egy vadnyugat és zárásként a Nincs Bocsánat. Ezután kitoltam a Call of Juarzet és a Call of Juarez Bound in Blood-t, plusz ma felraktam a The Moviest és elkezdtem westerneket gyártani. Szóval, mint mondottam...eléggé elkapott a western láz.:-D
12.
12.
geri q
nem az első az a red dead revolver ami ps2-re jött ki
11.
11.
#10: Akkor én vagyok hülye. Most jelent meg pár hete az első rész, és már van második is?
10.
10.
girgosz
#9: Igen ez a 2. rész, az első nem jött ki PC-re.
8.
8.
X360_FaNbOy
#2: Bizony, ezért nem is nézem végig, mert tele van spoilerekkel...
6.
6.
tjames
Szerintem mivel a GTA4 is jött, csak nem csinálja meg a Rocksztár hogy ne adja ki...

Akkora kereslet van iránta konzolon, hogy sem a boltban sem a használt piacon nincs elég!
6.
6.
pepsus
5: akkor ugylatszik csak viccböl csesztek ki sok penzt a gta4-nel hogy a rage enginet atirjak pc-re :)
5.
5.
Macifasz
#1: Az első rész se jött ki PC-re, szóval nem hiszem, hogy akkor ezt kiadják. De ne legyen igazam, örülnék neki ha PC-re is kijönne a közeljövőben. Végül is a Fable-nál is kimaradt a 2. rész, a 3. pedig jön szóval...reménykedni szabad.:-D
4.
4.
tjames
Majd otthon megnézem...most munka van.
3.
3.
iNKARNATE
2.
2.
pepsus
semmivel se mutat többet a kisfilm mint a jatek.



"A játék ingame motorjával készült filmben megismerhetjük a főhős, John Marston törvényen kívüli múltját, mikor még gyors haszonszerzés céljából bandájával embereket gyilkolt, bankot rabolt és fosztogatott a mexikói határ közelében." haaat e leiras alapjan masra szamitottam :)
1.
1.
Hunszi
remélem ezt is bejelentik PC-re ahogy tették a GTA-val
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...