E3 2010: Újra mozgásban az Enslaved, itt az E3 trailer

  • Írta: zoenn
  • 2010. június 8.
  • Videó
Link másolása
A Heavenly Sword hagyományaira építkező hack 'n slashben világ 150 év múlva furcsa átalakuláson megy keresztül, erről ismét meggyőződhetünk az E3-mas videó megtekintésével.
A Heavenly Sword hagyományaira építkező hack 'n slashben a világ 150 év múlva furcsa átalakuláson megy keresztül, erről ismét meggyőződhetünk az E3-mas videó megtekintésével. A Ninja Theroy le sem tagadhatná, hogy az Enslaved a korábbi sikercímük hagyományaira épül. Mindazonáltal a szürreális világkép teljesen megkapó és  merően eltérő poszt-apokaliptikus hangulattal rendelkezik, mint azt más, világvége utáni állapotokat bemutató játékokban láttunk.


A fejlesztők gyakorlatilag már a kész játékkal fognak előrukkolni az E3-mon. A fejlesztők nyilatkozták korábban, hogy ez lesz legnagyszabásúbb munkájuk eddig, nem szűkölködnek hozzáértő zeneszerzőben, szinkronszínészekben és a történetet is profi írók álmodták meg. Minden jel szerint megtérül a Namco Bandai befektetése. A megjelenés szeptember 24-én esedékes PS3-ra és Xbox 360-ra.
6.
6.
zoenn
#4: EU: szept., USA: okt.
5.
5.
mnmn1
4.
4.
seci92
A trailer végén október van nem szeptember!
3.
3.
petimanus
Na eddig nem igazán foglalkoztatott ez a játék, viszont ez valami írtó jó kedvcsináló! Nálam bevállt.
2.
2.
Doc.
érdekes,nekem tetszik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...