Késik a Max Payne 3, október után jelenik meg

  • Írta: fojesz
  • 2010. június 9.
  • Csúszás
Link másolása
A Take-Two negyedéves üzleti helyzetjelentéséből derült ki, hogy az idei pénzügyi évben már biztosan nem fog megjelenni a Max Payne harmadik része.
A Take-Two negyedéves üzleti helyzetjelentéséből derült ki, hogy az idei pénzügyi évben már biztosan nem fog megjelenni a Max Payne harmadik része.

Ugrás a galériához

Bár a Rockstar hallgat, egyre inkább megalapozottnak tűnnek azok a pletykák, amelyek szerint a Max Payne 3 történetét sokadszorra is újra kellett írni, a fejlesztések egy részét pedig újrakezdeni. A várva-várt folytatás ugyanis egyre többet csúszik, a bejelentés utáni 2009 végi halasztást követően az idei üzleti évre ígérték a megjelenést, de mint kiderült, abból sem lesz semmi. Miután a 2010-es üzleti év második negyede most ért véget a kiadónál, ez azt jelenti, hogy a 2011-es esztendő náluk novemberben kezdődik, és csak azután kerülhet boltokba a játék. A hírek szerint a Mafia 2, az Agent és a Civilization V nem fognak késni.

9.
9.
adiwellboy
öcsém elbaszot Benkő geci befosok tudtam hogy hasonlit valakire de nem tudtam hogy kire most már tudom kösz ilyen késön jót nevettem Csoola forma
8.
8.
Csoola
remélem azért csuszik mert full átdolgozzák! a kedvenc játékom folytatása, de igy??!!! rio? ez komoly? az egész játék alapjátt adta a sötét, komor new york-i éjszaka, imádtam a film noiros hangulatot, amit igy nem tudok elképzelni... ráadásul hogy néz már ki payne? mint egy elbaszott benkö dániel...
7.
7.
felegyi
Ha csúszik, még van remény.. elvégre nem hiába halasszák halasztás hátán... nemde?
5.
5.
davidhaver.
Ez az új Max McClane már nem hozzá ránézésre azt a film noir hangulatott.
5.
5.
Szajolihoher
#2: én is ugyanezt érzem...
4.
4.
Mathia$
Ez is késik, Mafia2 is.... rohadt jó.
3.
3.
Shotgun Blues
"Mafia 2 . . . nem fognak késni." Inkább: nem fog/nak többet késni:)
2.
2.
Toopac
A Max Payne volt Pc-n az egyik kedvenc játékom, amit számtalanszor kijátszottam! A hangulata, a játék mind ütős volt! Miért van az hogy most azt érzem ez egy hatalmas nagy csalódás és bukta lesz? Még a szinkronhangja sem lesz a régi! :( Pedig nem vagyok pesszimista fajta!
1.
1.
xXgoronikahunXx
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...