Xbox fejlesztői képzés indul Magyarországon

  • Írta: fojesz
  • 2010. június 10.
  • Érdekesség
Link másolása
Az IT Factory keretein belül hirdet fejlesztői képzést a NetAcademia: a 20 órás tanfolyam során a Pacman Xbox-os változatát készíthetik el a résztvevők.
Az IT Factory keretein belül hirdet fejlesztői képzést a NetAcademia: a 20 órás tanfolyam során a Pacman Xbox-os változatát készíthetik el a résztvevők.


A június 28-án induló gyakorlatorientált képzésen résztvevők a játékfejlesztés alapjait tanulhatják meg a grafikától kezdve a sprite-kezelésen át a programlogika megvalósításáig. A kurzus során a résztvevők a Pacmant fogják elkészíteni Xboxra, és így tanulják meg a legalapvetőbb tudnivalókat.

A szervezők szerint főleg a 16-24 év közötti fiatalokat érdekelheti a program, így azt nekik ajánlják elsősorban, de természetesen nincs korhatár. Előzetes szaktudás nem szükséges, a képzésen a programozás .NET alapokon történik majd, így a NetAcademia szerint a résztvevők a hazai piacon rendkívül keresett tudás birtokába juthatnak. Ez a tudás ráadásul nem csak az Xboxon, hanem a Windows 7 Mobile-on is alkalmazható lesz, hiszen a két platform programozása teljesen megegyezik. Az otthonról online is elvégezhető képzésről az alábbi linken tudhatsz meg további információkat:

19.
19.
_Tappancs_
"NET alapokon történik majd, így a NetAcademia szerint a résztvevők a hazai piacon rendkívül keresett tudás birtokába juthatnak."



Ez így ebben a formában csak reklámfogás.. Nem szeretem az ilyet, mert becsapós és nem is fer...A tájékozatlanokat vagy naivákat becsapják ezzel, mert arra az érzésre és vágyra apellálnak ,hogy tudsz valamit kezdeni azzal a tudással, amit "nálunk " megszerzel.

Nem majd, nem később, hanem azután amit megszereztél.. rögtön kamatoztatni is tudod.



A programozás legalapabb feladata a pacman készítésének és hasonló játék készítése 20 évvel maga csúcsot jelentette, ma meg messze nem .



40 ezer forint pedig ahoz, hogy csináljon az ember egy pacmant túlzás.. Ugyan olyan reklám fogás az xbox nevének emlegetése is..Valószínű a szakma első lépése a 100 lépésből..:D Folyt köv nélkül felesleges belekezdeni..:D



Persze ez csak az én véleményem, nyilván nem szükséges egyettérteni.
18.
18.
Motig
csak egy baj van ezel: a .net rendszer ami szerintem a leg gusztustalanabb rendszer a világon(sajna tapasztalatbol kell beszéljek.. inkább c++ t erőltetnék nagyob a lehetőség vele mint ezel)
17.
17.
mocs4k
Valamiből nekik is meg kell élniük...

Amúgy jobban belegondolva lehet, hogy arra megy ki a játék, hogy ugyebár játékfejlesztés néven beadják, a sok szerencsétlen meg, mint pl. én rögtön rákap és jól kidob az ablakon 30-40et, és semmire sem megy vele. Hát kíváncsi leszek.
16.
16.
bzsp
dejó, ebből is csak pénzt akarnak szerezni :D
15.
15.
mocs4k
De, igen, annak kezelésével szivattam magam. Már 3ds low poly karaktereket létre tudok hozni, és most döbbentem rá, hogy ezt nem nekem találták ki. Az épületek modellezgetésével szivesen szórakoztam, de semmi komoly dologra nem vagyok képes e téren... rajztudás, stb. hiányában elfogyott a lelkesedésem.



Ezt a dolgot azért még meggondolom... lehet érdemes lenne részt vennem online, bár nem xboxra szeretnék játékokat írni.
13.
13.
naruto88
úúú ezt megcsinálom :D
12.
12.
kistigris
#8: PC-n is menni fog, írják az oldalon, ahova a link visz.
11.
11.
mocs4k
Hát nem tudom, én elég sokat tanultam e-bookokból, tutorialokból, szerintem sokkal hatékonyabb ha olyan tanít aki tud is. Vagy legalábbis sokkal könnyebb... tapasztalatból mondom, kb. 2 és fél évet tanultam netről tutorialokból 3ds maxot, próbálkoztam c++al de meguntam, most meg a pythonnal szenvedek, de így önerőből, egyedül, netről könyvekből / tutorialokból nehézkes.
10.
10.
Exinor
#9: De 40ezer forintot kidobni ezért hülyeség. Keresel neten leírásokat, videókat, ezzel foglalkozó fórumokat és ingyen is megcsinálhatod ezt, szerintem. Lehet, még többet is elérsz vele.
9.
9.
mocs4k


Tokodboy: Nem nagyon vágom hogy mire gondolsz. írja a cikk, hogy elsősorban középiskolások, egyetemisták. Én a magam 17 évével nem azért gondolkozom a jelentkezésen, hogy ezzel a tudással bárhol is alkalmazzanak :P
8.
8.
mocs4k
De akkor ha csak pc - m van nem tesztelhetem a cuccost amit gyártok vagy ez hogy van?
7.
7.
Tokodboy
Azt kitörölheted vele a seggedet.

Sehova nem alaklmaznak ilyen alap tudással:D
5.
5.
Skullman
Én a Gears of War 4-et akarom megcsinálni.
4.
4.
Netsu
ÉS mi ebben a 30-40 ezer forint?
3.
3.
Pukhi-zik
online? háát, arra mar vannak lehetösegek, hogyan lehet videot tovabbitani.. :D
2.
2.
Scoo
Azért egy programozási alapismeret gondolom elkellene hiába írják, hogy nem. Persze mivel online tanítás ezért aki akar hozzátanul majd.

20 órában az alapoktól...Nos ez mutat egyfajta minőséget. Azért érdekes. 30 ezer ftbe fog fájni. Jun 22-én nyílt nap lesz. Persze addigra úgyis elfelejtem :)
1.
1.
pstomi
sima xbox vagy xbox 360?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...