E3 2010: Codename Kingdoms teaser

  • Írta: InGen
  • 2010. június 14.
  • Videó
Link másolása
A Microsoft E3 konferencia egyik nagy meglepetése, hogy a Crytek lepacsizott az Xbox csapattal egy exkluzív játék erejéig, melyről sokat nem tudtunk meg.
A Microsoft E3 konferencia egyik nagy meglepetése, hogy a Crytek lepacsizott az Xbox csapattal egy exkluzív játék erejéig, melyről sokat nem tudtunk meg. A kis kedvcsináló alapján úgy tűnik, hogy valamiféle történelmi/mitológiai témájú, valószínűleg hentelős akció lesz. El tudom képzelni, hogy a God of War nyomdokaiba szeretnének lépni, de persze az is lehetséges, hogy teljesen másról van szó.

Azt azért meg kell említeni, hogy ilyen esetekben az exkluzív azt jelenti, hogy a konzolok közül csak X360-ra jön, tehát még akár PC-re is megjelenhet majd.

13.
13.
Kocsis92
szerintem a cím teljesen okés, viszont fontos lehet benne az S betű:) azaz nem csak egy témáról fog szólni. ahogy láttam-és a magyar kötődést figyelembe véve- lehetséges Attila a baloldalon, középső lehet spartacus, a jobboldali meg valami osztrák talán a sas miatt
12.
12.
nagymaciii
Aki látta a Spartacus blood and sand sorozatot (sajnos még csak első évadot) annak ismerős lehet pár mozdulat, hangulat, effekt stb.



az kell a népnek4 BOSSZÚÁLLÓ SPARTACUS !!! HUHAAA! :)



hihi
11.
11.
Mathia$
Hack n Slash-nek jó lenne!!
10.
10.
K.G.
#9: Inkább csak a kéz vértről lóg le a lánc, úgy látszik, nincs köze a kardhoz. Remélm, ahogy azt is, hogy nem hack'n'slash. A Crytek csinálhatna egy belső nézetes kardozóst. Akár csak annak idején a Dark Messiah. Abban volt csak igazán jó harcrendszer.
9.
9.
Hablaty
8.
8.
ChainGun112
a bal oldali tag szerintem Attila
7.
7.
Pigsy
A játék maga nem tudom milyen lesz, de a cím rohadtul sablonos és unalmas. Megerőltethetnék magukat egy pöppet ilyen téren is ...
6.
6.
K.G.
#4: Szerinted. Még az sem biztos, hogy hekkansless. Én reménykedem, hogy nem és valami olyasmi lesz, mint a Dark Messiah of Migth and Magic.

Régen, mikor először demóztatták a CryE3-at,, akkor voltak "középkoros-fantasys" videók. Na az ennek az előszele lehetett.
4.
4.
Krekk
God of War ripoff. Csak épp nem lesz olyan jó. Mivel a Crytek csinálja, akik inkább az engine készítésben jártasak, nem pedig a játék készítésben. A játékaik nem zseniális történetükről vagy játékmenetükről híresek, hanem a grafikájukról. Szép graf lesz átlagos élménnyel. Szerintem.
4.
4.
cross56
Hát, ha a Crytek keze is benne van rossz grafikára nem számíthatunk :)
3.
3.
krisz95410
sztem ez egy ilyen God of War féle game lesz!
2.
2.
Slik
hasonlít a 300 filmre
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...