Robots International Trailer "B"

  • Írta: Shifty
  • 2005. január 8.
  • Videó
Link másolása

A 20th Century Fox csapata gondolt egyet és az animációs világba szeretne újra betörni és valami maradandót alkotni, habár ha megnézzük, hogy a Pixar és a Dreamworks SKG tavaly mit produkált, akkor ugye egyértelmű a válasz, hogy nagyon nehéz lesz, mindezt megvalósítani. Egy nagyon jópofa kis animációs filmet készítettek a srácok, mely a Robots nevet kapta és talán azért is, mert robotokról szól:) A film ez év március 11-én lesz látható a mozivásznokon és csak reménykedhetünk, hogy kellemes szórakozást fog nyújtani. A szinkronhangokat olyan nevek kölcsönzik, mint a Macskanő szerepében tetszelgő Halle Berry, vagy mindenki kedves házvezető nője Robbin Williams, de Obi-Wan Kenobi is hallható lesz, hiszen Ewan McGregor is kölcsönadta a hangját az egyik karakternek. Most egy rövidke kis International Trailer B verzióját tekinthetiek meg. Erre tessék:

 

7.
7.
badguy
nem, az "Autók" egy kisgyerekeknek való mesefilm (mint a Thomas the Tank Engine, ha mond ez valakinek valamit), ez meg valami akar lenni, de nem áll össze egyelőre, hogy mi.
6.
6.
fojesz
De azért az Autóknál mégis jobb, nemde? :)
5.
5.
Avium
hat az az igazsag h nekem ez mar annyira "butanak" tunik. egyszeruen a trailerbol nem jon le egy olyan sztori ami erdekfeszito lenne.. :|
4.
4.
Daks
barhogy lesz en itthon nezem meg :)
3.
3.
Shifty
badguy nagyon remélem hogy feliratos verzió is lesz a mozikban...ha nem akkor itthon nézem meg:)
2.
2.
fojesz
Kiváncsi vagyok rá... A jégkorszak is az egyik kedvencem volt.
1.
1.
badguy
kár, hogy a hangokból nem fogunk hallani semmit (már akik veszik a fáradtságot és moziban nézik meg). remélhetőleg nem lesz akkora szívás mint a Shark Tale.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...