E3 2010: Vietnámba költözik a BF: Bad Company 2

  • Írta: zoenn
  • 2010. június 15.
  • Bejelentés
Link másolása
A Electronic Arts egy nyúlfarknyi videó keretében leplezte le a Battlefield: Bad Company 2 első, nagyobb lélegzetű expanzióját. A helyszín Vietnám lesz!
A Electronic Arts egy nyúlfarknyi videó keretében leplezte le a Battlefield: Bad Company 2 első, nagyobb lélegzetű expanzióját. A helyszín Vietnám lesz! A konferencia közepén felcsendült a DICE korábbi fejlesztéséből, Battlefield: Vietnamből ismerős melódiái, így világossá vált, hogy a harcszíntér némileg átalakul. Visszaugrunk az időben 40 évet, hiszen a nedves dzsungelba hív a kötelesség, hogy egy több kasztot felvonultató, tapasztati pontokra épülő, masszív online lehetőségekkel kecsegtető kiegészítővel mi magunk is napalmot szórjunk a bambuszkunyhók mélyén szunyókáló vietkongokra.

Fejünk felett zúgnak el a Chinook helikopterek rotorjai, moszkítók szívják a vérünket, földalatti járatokból előbújó, gerilla hadviseléssel az őrületbe kergető ellenség minden neszére figyelünk. Persze a másik szemben álló fél fanatikusainak bőrébe is bújhatunk. 2010 telén érkezik a Battlefield: Bad Company 2 Vietnam PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

6.
6.
danez11
5.
5.
simon 555
ez most letolthető tartalom lesz vagy rendes lemezes kiegészítő?
4.
4.
Tam
Kövezzetek meg ha hülyeségeket beszélek, de nem úgy volt hogy a PC-s BFBC2 gamerek minden egyes kiegészítőt ingyen fognak megkapni? Mert ezt a videóban pack-nak írják úgyh. most nem tudom, hogy mi lesz ez. A tájékoztatást előre is köszönöm.
3.
3.
Toopac
Kötelező LImited Edition megvétel, akár csak az eddigiek!!! :)
2.
2.
OLLiE
Imádom VIETNAMOT!!

Mármint a battlefieldben...

1.
1.
s3rious
Szerintem jó ötlet és biztos jó is lesz:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...