E3 2010: Ezerrel pörög a Crysis 2

  • Írta: zoenn
  • 2010. június 15.
  • Videó
Link másolása
Az EA nem okozott csalódást a Crysis 2-re ácsingózóknak, a játék 3D-s képességeit beharangozó trailerrel és egy zsíros belvárosi küzdelemmel borzolta a kedélyeket.
Az EA nem okozott csalódást a Crysis 2-re ácsingózóknak, a játék 3D-s képességeit beharangozó trailerrel és egy zsíros belvárosi küzdelemmel borzolta a kedélyeket. Persze, csak a szó jó értelmében véve. Cevat Yerli áradozott játékának ilyen-olyan képességéről, a multiplatform előnyeiről és arról, hogy 3D-ben is játszható lesz a Crytek friss gyermeke. A valódi ingame csetepaté minden aggodalmunkat szertefoszlatta: a betondzsungel ideális csatatér lehet az idegenekkel vívott bajusz-összeakasztáshoz. Két durva lépegető robot ellen a rakétavető ideális, dübörgő robbanások sorozata cikázik a videón. A Nanosuit 2.0-al a saját stílusodra fordíthatod a Crysis 2-t.




12.
12.
Dcrysis02
A 3D-s trailer Pc-s anyag volt...mennyit vártam erre...3D-s hemcsit kéne már beszerezni. :(
11.
11.
Galdech
Van egy olyan érzésem, hogy pénzügyileg inkább PS3-on kell játszani vele, nem pedig PC-n. Viszont az élmény és a minőség egyértelmű, hogy melyik platformon a legjobb.
10.
10.
elite_hun
#8: Kérlek szépen az nem "predator vision" hanem egyszerű hőlátás
9.
9.
szaisti
Rohadt nagynak néz ki ez a játék, nekem így első ránézésre jobban tetszik, mint az első. Alig győzőm kivárni, hogy kjöjjön, bár inkább jöjjön később, csak legyen igényes munka
8.
8.
Optimus Prime
Ez már érdekesebben fest, mint az előd. Több idegen és több... pusztítás. Mostmár Nomadnek is lesz Predator visionje? :) Bár mindegy, mert jó pár évig úgyse tudok vele játszani.
7.
7.
pjoco
Kemény lesz! Ez sokkal jobb lesz mint az első rész!
6.
6.
Dresa
Huuu de jó kis hangulata lesz, nekem jobban bejön ez az urban cuccos mint az előző rész szigete, vhogy több lehetőséget látok benne!!
4.
4.
s3rious
Hát jól néz ki meg minden de nekem nem tetszik annyira..mint ahogy az előző sem
3.
3.
exonic
1.
1.
McDuff
azért 1 kicsit vártam a microsoft konferencián,hogy bejelentenek vmi 3D-s funkciót boxra,hogy lépést tartsanak a sonyval,de ugy tűnik ők még várnak erre...
1.
1.
Slik
Pörögjön gyorsabban a megjelenésig :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...