E3 2010: Végre új Raymant készít a Ubisoft

  • Írta: fojesz
  • 2010. június 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Rayman alaposan a háttérbe szorult a vérnyulakkal szemben, de most végre Michel Ancel és a Ubisoft új játékot csinál neki PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.
Rayman alaposan a háttérbe szorult a vérnyulakkal szemben, de most végre Michel Ancel és a Ubisoft új játékot csinál neki PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.



Ha emlékeztek, az első Raving Rabbids Rayman-játék volt, ám miután kedvenc játékhősünk alig szerepelt benne, és a további részekből már kiírták, a Raving Rabbids külön márkanév lett. Most a Ubisoft végre újra előveszi a közkedvelt sorozatot, de meglehetősen rendhagyó módon, mert úgy tűnik, a Rayman Origins nem egy mainstream projekt lesz.

Michel Ancel egy ötfős csapat társaságában csinálja a gyökerekhez visszatérő, ízig-vérig oldalnézetes, kétdimenziós platformjátékot. Nézzétek meg feltétlenül a trailert, a látvány nagyon hatásos, és ahogy látni lehet, Rayman mellé egy másik karakter is csatlakozik, ami már a kooperatív módra is következtetni enged. A játék valószínűleg még az idén megjelenik a PlayStation Networkre és az Xbox Live Arcade-re.

És ha már Michel Ancel: a Beyond Good & Evil 2-ről egy árva szó sem esett a konferencián, szóval lehet aggódni.
5.
5.
Hunszi
fantasztikus ez is PC-n indult most meg PC sehol...FU
4.
4.
MadDragon
Már örültem, hogy végre jön ki új Rayman, aztán látom csak, hogy kizárólag konzolra. :(
3.
3.
peterpal7
Jónak tűnik. Globox, a nagydarab kék társunk, ő már réfóta Raymannal van. :D Csak azt sajnálom hogy nem tudunk iyen "energia labdacsokat" dobálni.
2.
2.
Kochee
Hát igen mióta a Naughty Dog otthagyta Crash-t azóta csak rossz Crash-ek jottek világra
1.
1.
hakydakillah
Egy vizuális orgazmus számomra ilyen szép oldalnézetes játékokat látni... :-)

Már régóta vártam egy új Rayman játékra... Még a Crash Bandicoot folytatásának örülnék. A fene tudja mióta nem volt normális része, mert azok a szörnyes vacakok kukába valóak voltak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...