E3 2010: PlayStation Plus lesz a fizetős PSN neve

  • Írta: fojesz
  • 2010. június 16.
  • Bejelentés
Link másolása
Ahogy az várható volt, a Sony bejelentette, hogy a PlayStation Network előfizetős szolgáltatás indul PlayStation Plus néven - a prémium rendszer a hónap végén startol.
Ahogy az várható volt, a Sony bejelentette, hogy a PlayStation Network előfizetős szolgáltatás indul PlayStation Plus néven - a prémium rendszer a hónap végén startol.



A PlayStation Plus előfizetés egy évre 50, három hónapra 18 dollárba fog kerülni, de korlátozott ideig egy negyedéves, ingyenes próbaidő is elérhető lesz. A Plus-felhasználók korábban férhetnek hozzá a demókhoz, behívják őket a bétatesztekre, automatikusan megkapnak minden frissítést és javítást, és leárazások várják őket a PlayStation Store-ban. A pletykáknak megfelelően bizonyos tartalmakhoz ingyenesen hozzáférhetnek majd: a WipeOut HD, az Infamous egy próbaverziója, a PlayStation Minis Fieldrunners, az Age of Zombies és a PS1-e Classic Rally Cross díjmentesen tölthetők majd le. Elvileg a jelenleg is elérhető szolgáltatások - mint a multiplayer játék - mind ingyenesek maradnak, viszont a pletykák (konkrétan a PlayStation hivatalos dán honlapja) szerint a Cross Game Chat végül fizetős lesz.

Andrew House, a Sony-tól azt mondta, hogy nem tartják valószínűnek az előfizetők és az ingyenes felhasználók táborának szétszakadását. House szerint a PlayStation Plus csak egy lehetőség, hogy a játékosok pont annyit fizessenek, amennyire szeretik a PlayStationt és extra tartalmakat szeretnének. A rajongók imádták a PlayStation Network sokszínűségét, de egy csoportjuk még többet akart: nekik szól a PlayStation Plus.

A konferencián egyébként néhány számadat is elhangzott a 3 éve és 8 hónapja elindult PlayStation Networkről. Eszerint a rendszernek több, mint 50 millió regisztrált felhasználója van, 58 különböző országból - a 10 milliót már 8 hónap alatt sikerült elérni, míg a 20-ra 2 évet és 3 hónapot kellett várni. 960 játék támogatja a PlayStation Networköt, több, mint 70 ezer különböző letölthető tartalom található a hálózaton - ezeket több, mint 1 milliárdszor tették magukévá a felhasználók. A Video Delivery Service 8, a Digital Comic Service 7 országban elérhető. A Home 19 hónapja érhető el, azóta 14 millió lakosa van, akik 300 különböző helyszínen garázdálkodhatnak, és 11 ezer virtuális felszerelést szerezhetnek be. Nem semmi.

Frissítés: A Sony cáfolta a híreket, miszerint a Cross Game Chat a PlayStation Plus szolgáltatásainak része lenne.
5.
5.
szabi113
#3: nemtudom figyelted-e, de én egy szót nem ejtettem a zárt bétákról.....



Ebbe nem is "kötöttem bele". De a demóknál ez lesz az érzésetek majd.

Anno az xboxosoknak is úgy ígértek be ezt a demó dolgot, hogy, "ezentúl a Gold-osoknak elöbb jön". A sok állat még jól meg is védte ez M$-t, hogy ez milyen jó.



Csak ezért írom ezt le, nehogy ti is bedőljetek ennek a marketnig szövegnek.

Mert a valóság az, hogy aki nem fizet az később játszik. Ennyi.
4.
4.
davidhaver.
Az ilyen hírek csak engem hagynak hidegen?mármint hol nem szarom le, hogy mi lesz a neve?Az se érdekelne ha move-nak más neve lenne...müködjön meg király legyen azt ennyi.

ne hogy a cikk író magára vegye, haver vagyok nem fikázzok:D
3.
3.
klemid
#2: Szerintem ezt úgy képzeld el, hogy vannak zért betak. Nah ez ugyan az csak ha Plus-os vagy akkor te is kapsz.
2.
2.
szabi113
"A Plus-felhasználók korábban férhetnek hozzá a demókhoz (...)" Hát az az xbox-nál is így ígértek. Csak a valóság fordítottan néz ki.



Ez valójában annyi jelent, hogy aki nem fizet, az később juthat csak demókhoz. :(
1.
1.
bencsizy
Cáfolták, h fizetös lesz a Cross Game Voice Chat.

Erre pedig valszeg elö fogok fizetni.



Aki tud, az menjen Home-ba, E3 standok közt lehet járkálni, kivetítökön trailerek mozognak és folyamatosan frissítik a szobát!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...