E3 2010: Európába jön először a PlayStation Move

  • Írta: fojesz
  • 2010. június 16.
  • Bejelentés
Link másolása
A tegnapi Sony konferencián fény derült a PlayStation Move pontos árára és érkezési dátumára. A kiegészítő nem tűnik drágának, és Európába jön először!
A tegnapi Sony konferencián fény derült a PlayStation Move pontos árára és érkezési dátumára. A kiegészítő nem tűnik drágának, és Európába jön először!



A Move Európába szeptember 15-én, Amerikába szeptember 19-én, Japánba pedig csak egy hónappal később, október 21-én fog megérkezni. A Move maga (azaz a világító gömbfejű kiegészítő) 50 dollár lesz, a nuncsaku-szerű Navigator pedig további 30. Lesznek persze akciós csomagok is: a Sports Championsszal és a PS Eye-jal egybecsomagolt pakk 100 dollár lesz, aki pedig PS3-at is kér mellé, annak összesen 400 zöldhasút kell majd kifizetnie.

A Sony szerint összesen 40 fejlesztő dolgozik eddig Move-os játékon, köztük lesz az új Time Crisis, a SingStar Dance, az echochome II, az EyePet, a Heavy Rain, a Resident Evil 5, a Bruswick Bowling, a Fight Night, a The Fight, a Sports Champions, a Start the Party!, a Heroes on the Move, a SOCOM 4, a The Shoot, a Sorcery és a Tron Evolution is.
5.
5.
dflt23
#4: Tényleg most hogy irod. Awesome! be köne szerezni:)
4.
4.
asdwarr
,,a Fight Night" úristen, ezt elsem hiszem ,,a Fight Night" :D:D:D:D ez csak nekem ennyire nagyon jó hír?:O:D:D:D mennyit fogok zzel játszanii...:D alig várom:D
3.
3.
K.G.
#2: Úgy valahogy. Szóval nem olcsó ez sem. :/
2.
2.
Vincenzo
A bemutatók alapján úgy láttam, hogy vannak olyan játékok amikhez 2 move kell, van amihez pedig move+navigator és van amihez csak 1 move. Ha ez így van, akkor eléggé drága mulatság lesz minden támogatott játékot így játszani. Ha jól számolom 180 dollárt kell kipengetnie annak aki nem rendelkezik PS eye-jal sem és 2 moveot plusz egy navigatort be akar szerezni.
1.
1.
MadDragon
Nem baj, a Sony úgyis mindig utoljára hagyta eddig Európát az újdonságokkal.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...