E3 2010: Silent Hill 8 bejelentés, trailer

  • Írta: InGen
  • 2010. június 17.
  • Hír
Link másolása
A Konami konferenciáján azért előkerült néhány nagyobb név: a legfontosabb talán a legendás Silent Hill sorozat folytatása, egyelőre Silent Hill 8 munkanéven.
A Konami konferenciáján azért előkerült néhány nagyobb név: a legfontosabb talán a legendás Silent Hill sorozat folytatása. Az anyag egyelőre Silent Hill 8 munkanéven készül X360 és PS3 konzolokra, és a már megszokott TPS túlélőhorror műfaj hírnevét öregbíti.

A játék a Vatra Studios berkein belül készül, és egy mély, elgondolkodtató sztorival kecsegtető pszichológiai-thrillert szeretnének letenni az asztalra. Főhősünk, Murphy Pendleton egy börtöntöltelék, s éppen egy rabszállítóval viszik át őt és társait egy másik fegyházba, mikor a busz kisodródik, éppen Silent Hill mellett. Pendletonnak egyedül kell felfedeznia a kisváros szörnyűségeit: számos gondolkodtató puzzle-re kell számítani, és persze kemény harcokra.

Amint lesz jobb minőségű előzetesünk, szólunk.

23.
23.
tronlegacy
Remélem nem rontják el ezt a játékot!
22.
22.
d15a5t3r
Miért néz ki majd minden 1es Silent Hill főhős ugyan úgy? Okés, a játék hangulatához nem illik 1 John Rambo tipusú karakter, de lehetne akár 1 megtört öregember is a főhős. Tipikus fiúsarcú, nyálas geek az összes. Ebből a formáról sem tudom kinézni, hogy fegyenc. Bár lehet ez lesz a csavar a sztoriban.
21.
21.
InGen
Jah, a Silent Hill 8 csak munkacím.
20.
20.
K.G.
Körvonalakban miről szól a Silent Hill? Honnan a szörnyek, miért porlad el a fal?
19.
19.
Dzel
nagyon ott van!! bár egyértelmü hogy hajaz az Alan Wake-hez. a hülye is látja.

ettől függetlenül brutál!
18.
18.
fojesz
A számozást nem kell komolyan menni, valószínűleg ez munkacím, majd a megjelenéshez közel kap majd valami fasza alcímet a játék.
17.
17.
Urahara
Én se igazán értem a számozást... Bár az Originst és a Shattered Memoriest a legtöbb helyen besorolják az alap szériába és nem spinoffként kezelik őket, de ez kb. olyan, mintha a Resident Evil 5 Resident Evil 7 lenne, mert hogy volt 0 meg Code: Veronica... De ők tudják, igazából teljesen lényegtelen.

Olyan jó meg úgyse lesz, mint a Team Silent-féle részek, reménykedni se merek benne... De azért mindenképp ki fogom próbálni. Aztán majd visszatérek az első három részhez.
16.
16.
girgosz
A Silent Hill: Origins, az Silent Hill 0, A Shattered Memories meg az 1-nek a feldolgozása, tehát maximum a Homecoming-ot lehet 5. résznek venni. Akkor miért is 8? Na mind1 ezt remélem nem kúrják el.
15.
15.
Scoo
De pl a Shattered Memories az az első rész (aszem) újraértelmezése, szóval valóban a 8-as megnevezés vitatható, de mivel ez csak munkacím ezért felesleges ezen tépelődni. A végén úgyis más címe lesz.
14.
14.
TEEBEEX360
#5-7-8:Azért Silent Hill 8 mert van még két PSP-s rész!Az Origins és a Shattered Memories.Ezeket is számold bele így már ez a 8-ik.:D



Amúgy valami isteni lesz és már várom mert a PS1-es 1. rész és a CLASSIC BOXOS 2. rész után rég játszottam már jó Silent Hill-el!Na jó talán még a 3 jó volt PS2-őn.De a 4. és az 5. elég gyenge volt.Várjuk.
13.
13.
Moldren
jaj de várom már :)

imádom a silent hilleket bármennyire gagyira készülnek
12.
12.
felegyi
A trailer vége nem volt valami hangulatfokozó, de azért egy próbát megér.
11.
11.
vergil
#1 Teljes mértékben egyet értek veled az Alan Wake egyszerüen tökéletes és hatalmas játék és a trailer alapján ez se lesz kutya:)
10.
10.
rob357
Végre újra kóborolhatok Silent Hill ismerős utcáin.

Bízzunk benne , hogy fel ér majd a játék neves elődeihez , és hozza a régi hangulatot(amikor az első részben a suliban az öltözőben kiesett a hulla a szekrényből , majdnem becsurrantottam) és normális fejtörők lesznek benne (második rész ,akasztókötél huzigálás miatt 2órát szótáraztam).Azért a többi részt is kedveltem.
8.
8.
drakecsaj
Érdekes mert valahol meg Silent Hill 2010 van xD most már tényleg nem tudni hogy ez mi :D



http://www.youtube.com/watch?v=zEgPBpI6oZQ&feature=related
7.
7.
M3rcy
Miért lene ez Silent Hill 8? A videó végén csak Silent Hill van.
6.
6.
szöcske
5.
5.
drakecsaj
Ez király meg minden, és tetszik is és jó is lesz, de úgy tudom hogy az 5. rész volt az uccsó. Most akkor hogy váltottak ezek hirtelen 8-ra? :O
4.
4.
Slik
már a videó alapján látni, hogy ennek nagyon jó kis sztorija lesz...

biztos folyton a bűncselekményére fog visszagondolni amiért börtönbe került, lehet köze van a kislányhoz aki nekiment :))
1.
1.
Scoo
Az Alan Wake bebizonyította, hogy ez a stílus még bőven mutathat újat (a minőséágről nem is beszélve) így remélem a Silent Hill újabb része is igényes és élvezetes játék lesz. A videó alapján van rá esély.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...