E3 2010: Castlevania: Lords of Shadow videók

  • Írta: fojesz
  • 2010. június 17.
  • Videó
Link másolása
A Konami a Castlevania új, Lords of Shadow alcímet viselő részét is kiállította az E3-on, így a szokványos hivatalos trailer mellett gameplay felvételeket is tudunk mutatni.
A Konami a Castlevania új, Lords of Shadow alcímet viselő részét is kiállította az E3-on, így a szokványos hivatalos trailer mellett gameplay felvételeket is tudunk mutatni nektek.



David Cox, a játékot fejlesztő Mercury Steam producere szeretné eloszlatni a kételyeket, hogy az E3-as demó alapján úgy tűnhet, hogy a Lords of Shadow egy szimpla, lineáris akciójáték lesz, azért higgyük el, hogy ez nem így van. A játékban rengeteg a felfedeznivaló és sok a platformrész is, de ez csak a teljes játékban jön majd át: a játékos kap egy térképet, és a már bejárt területekre bármikor visszatérhet kalandjai során.

A játék bizonyos tekintetben a korábbi Castlevania-kra emlékeztet, ami nem véletlen: a Lords of Shadow a régi NES-re megjelent epizódok feldolgozása akart lenni először, de amikor Hideo Kojima csatlakozott a projekthez, mint tanácsadó, némileg irányt váltottak. A játékban megint Simon Belmont, a klasszikus barbártípus szerepelt volna, viszont Kojima javasolta, hogy a jobb beleélés érdekében az idő közben kitalált Gabrielt szerepeltessék.

A Lords of Shadow abszolút reboot lesz, a története és a karakterei nem köthetők egyik részhez sem, a Mercury Steam ráadásul meglehetősen elszigetelődve dolgozik, nem kértek tanácsot a korábbi 3D-s részek készítőitől, nem próbálnak azokból a játékokból meríteni. Az akciót muszáj volt felgyorsítaniuk, hogy a harcrendszer élvezetes legyen, ennek ellenére a Lords of Shadow nem egyszerű gombcsapkodásból áll, kell majd némi stratégiát is belevinni a küzdelembe. A játék ősszel jelenik meg, most pedig következzenek a demó felvételek.








4.
4.
Mathia$
Kojima ismét nagyot alkot :)
3.
3.
Giga0509
Rohadt jó :D csak jönne már :D
1.
1.
seci92
Idei év egyik legjobban várt játéka!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...