E3 2010: Heavy Rain Move támogatással

  • Írta: zoenn
  • 2010. június 17.
  • Videó
Link másolása
Fel lesz készítve a Quantic Dream emberi érzelmekre, moralitásra építkező kalandjátéka a Move használatára. Ezzel teljesen más élményben lesz részünk.
Fel lesz készítve a Quantic Dream emberi érzelmekre, moralitásra építkező kalandjátéka a Move használatára. Ezzel teljesen más élményben lesz részünk. Főleg harcnál lesz használhatóbb a kontroller-rángatásnál, a bevitt ütéseknek megfelelő irányban kell lendíteni a ketyerét, ügyelve a pontos időzítésre is. A Heavy Rain stílusához teljesen illik a mozgásérzékelős technológia, nem egyszer várta el tőlünk az alapjáték a pontos reakciókat még a Dualshock 3-mal is.

A Move-val kiegészített változat külön dobozos példányban is megjelenik, de letölthető kiegészítés formájában is. Az alábbi videók mozgás közben prezentálja a Move-kompatibilis HR-t.


4.
4.
Sheodon
Ott a pont a #3-asnál. A Wii-hez képest annyiban jobb, hogy next-gen játékokkal is kompatibilis, a "Natalnál" (nekem már csak így marad meg az emlékezetemben) pedig egyértelműen több szempontból is jobb. Pontosabb, precízebb, és itt tényleg az történik amit te akarsz, és fáziskésés sincs.



Eddig csak kölcsön-játékkal játszottam, de lehet hogy összegyűjtök egy kis zsét a move-os kiadására.
3.
3.
oppenheimer
ezért szimbibb a move, mert rendes játékokat is lehet vele vezérelni.
2.
2.
Vincenzo
Nagyon remélem, hogy akinek megvan a játék annak ingyenesen lesz letölthető a move támogatás. Amennyiben így van tuti, hogy végig tolom párszor move-val is.
1.
1.
zoli12i
húha ! Az állat lesz !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...